Tajland 12 dana

Avio karta + hotel 5* + transferi + usluga vodiča + UKLJUČENI SVI IZLETI

Najlepše tropske plaže, impresivni hramovi i uzbudljiv noćni život čekaju vas na Tajlandu!

 • Ruta
 • Bangkok
 • Puket (Phuket)

Plan i program putovanja:

Dan 1 (12.02.2021) Beograd – Doha

Okupljanje putnika 3 sata pred let na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu. Let avio kompanijom Qatar Airways za Dohu u 11:40h (QR232). Sletanje u Dohu u 18:30h po lokalnom vremenu. Let za Bangkok u 20:25h (QR830) po lokalnom vremenu.

Dan 2 (13.02.2021) Doha – Bangkok

Sletanje u Bangkok u 06:55h ujutru po lokalnom vremenu. Dobrodošlica na aerodromu od strane predstavnika partnerske agencije. Transfer do hotela u Bangkoku. Bangkok je višemilionska prestonica Tajlanda, predstavlja mešavinu starih drevnih tradicija i moderne arhitekture, spoj budizma i zlatnih hramova, nezaboravnih vožnji čamcima rekom Čao Praja ili tradicionalnim tuk-tukom. U znak dobrodošlice vodimo vas na tajlandsku masažu kako biste se relaksirali i odmorili od putovanja. Slobodno vreme za istraživanje grada. Noćenje.

Dan 3 (14.02.2021) Bangkok – obilazak Bangkoka

Doručak u hotelu. Polazak na izlet Bangkok obilazak grada. Na ovom izletu ćete imati priliku da vidite Kraljevsku palatu, koja je građena za vreme vladavine Rame I, u okviru koje se nalazi Hram Smaragdnog Bude, obilazimo i hram Ležećeg Bude – Wat Pho. Poseta ne bi bila kompletna bez Wat Aruna koji je poznat kao hram zore. Raskošni hramovi ukrašeni zlatom  i raznim tehnikama dekoracije dragulji su kojim se tajlanđani ponose. Povratak u hotel. Noćenje.

Dan 4 (15.02.2021) Bangkok – vožnja biciklima u Bang Krajao

Doručak u hotelu. Polazak za izlet vožnja biciklima u Bang Krajao. Bang Krajo je ostrvo u unutrašnjosti grada Bangkoka i nazivaju ga još i zelena pluća grada. Vožnja rekom do samog ostrva, koje je bogato bujnom tropskom vegetacijom i gde se vodi laganiji tempo života. Vozite se biciklima lokalnim putevima i stazama kroz nepregledno zelenilo i nemate osećaj da ste u Bangkoku. Možete zastati i popričati sa lokalnim stanovništvom, probati tropsko voće koje ovde raste, napraviti predah za fotografisanje. Povratak u hotel. Noćenje.

Dan 5 (16.02.2021) Bangkok – slobodan dan

Doručak u hotelu. Slobodan dan za istraživanje Bangkoka. Noćenje.

Dan 6 (17.02.2021) Bangkok – Puket  

Doručak u hotelu. Transfer do aerodroma i let za Puket. Transfer do smeštaja. Puket je najpoznatije i najveće ostrvo na Tajlandu. Izlazi na Andamansko more, pa ga nazivaju i biserom Andamana. Plaže i tirkizna boja mora su ono po čemu je prepoznatljiv. Ostrvo koje nikada ne spava, tropski kokteli, muzika do jutra, uz magične izlaske sunca. Slobodno vreme. Noćenje.

Dan 7 (18.02.2021) Puket – obilazak grada Puketa

Doručak u hotelu. Dan predviđen za izlet obilazak grada Puketa. Šetamo starim gradom, odlazimo do najstarije pijace u gradu gde možemo videti šarenoliku ponudu tropskog voća, ali i isto degustirati. Šetnju nastavljamo ka najšarmantnijoj četvrti Puketa gde ćemo imati priliku da se upoznamo sa načinom života lokalaca i neobično šarenolikom arhitekturom. Obilazimo i jedan od najznačajnijih budističkih hramova na Puketu – Wat Chalong. Za kraj se vozimo do vidikovca, gde se pruža fenomelan pogled. Povratak u hotel. Noćenje.

Dan 8 (19.02.2021) Puket – Pi Pi ostrva i Kai ostrvo  

Doručak u hotelu. Odlazak na izlet Pi Pi ostrva i Kai ostrva. Pi Pi ostrva su jedna od najposećenijih ostrva u Andamanskom moru, tirkizna boja vode, beli pesak, lagune i pejzaž koji ostavlja bez daha. Prava prilika za uživanje, plivanje, ronjenje i relaksaciju. Na ovom izletu ćete imati priliku da posetite Monkey beach, na kojoj živi veliki broj majmuna koje slobodno možete fotografisati dok se nesmetano šetaju plažom, pećinu Viking cave, obilazimo i Kai ostrvo. Povratak u hotel. Noćenje.  

Dan 9 (20.02.2021) Puket – Džejms Bond ostrvo  

Doručak. Dan predviđen za izlet Džejms Bond ostrvo. Obilazimo ostrvo Hong koje se nalazi u provinciji Krabi i karakteristično je po pećinama koje u sebi kriju veličanstvene formacije stalaktita i stalagmita. Idealno vreme za uživanje u vožnji kanuom i upijanje nestvarnog okruženja, ali i za snorkling. Nastavljamo put ka Džejms Bond ostrvu, koje je svoju popularnost steklo zahvaljujući filmu: The man with the Golden Gun. Predah za ručak i osveženje. Povratak u hotel. Noćenje.

Dan 10 (21.02.2021) Puket – slobodan dan

Doručak. Slobodan dan. Možete istražiti još neku od plaža, ili pijace gde možete kupiti suvenire, ili jednostavno iskoristiti dan za maksimalni hedonizam i uživati u masažama. Noćenje.

Dan 11 (22.02.2021) Puket – aerodrom Puket – Doha

Doručak u hotelu. Odjavljivanje iz hotela, slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma na Puketu. Čekiranje na let za Dohu u 19:40h (QR841) po lokalnom vremenu. Sletanje u Dohu u 23:05h po lokalnom vremenu.

Dan 12 (23.02.2021) Doha – Beograd

Čekiranje na let za Beograd u 07:00h (QR231). Dolazak na aerodrom u Beogradu u 10:40h. Kraj programa.

Cena aranžmana obuhvata:

Prevoz:

 • Povratnu avio kartu na relaciji Beograd – Doha – Bangkok, Puket – Doha – Beograd, sa svim taksama, u ekonomskoj klasi, sa 30kg čekiranog i 7kg ručnog prtljaga
 • Lokalnu avio kartu na relaciji Bangkok – Puket, sa svim taksama u ekonomskoj klasi, sa 20kg čekiranog prtljaga i 7kg ručnog prtljaga
 • Sve transfere prema planu i programu puta

Smeštaj:

Smeštaj u hotelima sa 5* na bazi noćenja sa doručkom (u dvokrevetnim sobama):

 • (4 noćenja) Pullman Bangkok Hotel G 5* u Bangkoku
 • (5 noćenja) Hotel The Nature 5* u Puketu

*Napomena za smeštaj: 1/3 sobe mogu se dobiti na upit, ali se ne preporučuju, jer treći krevet uglavnom ne odgovara standardima za odraslu osobu i ne ostvaruje se popust na isti. Sve sobe su sa sopstvenim kupatilom.

Bangkok je glavni grad kraljevine Tajland, koji sa preko 12 miliona stanovnika predstavlja urbanu modernu metropolu. Udaljenost od aerodroma do centra grada je oko 35km. Prestonica koja je bogata istorijom, kulturom, religijom, sa prepuno hramova, muzeja i spomenika. 

Puket (Phuket) je najveće ostrvo Tajlanda okruženo Andamanskim morem, koje je deo Indijskog okeana. Ostrvo je poznato po dobrom provodu, prelepim plažama, tirkiznom moru, boksu, tajlandskoj kuhinji.

Pullman Bangkok Hotel G 5*, u Bangkoku. Hotel se nalazi u Silom Road-u, na samo par minuta hoda od nadzemne železnice (sky train), u blizini postoji dosta poslovnih i šoping centara. Objekat poseduje teretanu, saunu, bazen, rooftop bar, sale za sastanke, recepciju otvorenu 24h, restorane. Moderno i elegantno uređen hotel, koji raspolaže sa preko 400 soba. Svaka soba sadrži flat – screen TV, mini bar, toaletni pribor, aparat za kafu/čaj. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (buffet).

The Nature Hotel 5*, u Puketu. Hotel se nalazi u blizini Kalim i Patong plaže. Objekat poseduje otvorene bazene, spa centar, rooftop terasu, dečiji klub, konferencijski centar, čuvalište za decu uz doplatu, restorane. Svaka soba sadrži flat – screen TV, bežični internet, balkon, mini bar. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (buffet).

Obilasci i ekskurzije:

 • Masaža dobrodošlice (organizovano od strane partnerske agencije)
 • Obilazak Bangkoka
 • Vožnja biciklima kroz Bang Krajao
 • Obilazak Puketa
 • Pi Pi ostrva i Kai ostrvo
 • Džejms Bond ostrvo

*Napomena za izlete: usluge lokalnog vodiča se realizuju isključivo na engleskom jeziku, bez mogućnosti prevođenja na srpski jezik na licu mesta.

– Usluge predstavnika agencije na srpskom jeziku

– Troškove organizacije putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Međunarodno putno osiguranje Generali (može se uplatiti u našim poslovnicama, cena za 12 dana iznosi 1.628,00 dinara)
 • Vizu za Tajland sa jednim ulaskom (cena vize iznosi 40EUR).Usluga viziranja je besplatna za državljane Republike Srbije
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu – na upit – 350EUR
 • Individualne troškove putnika
 • Troškovi dodatnih usluga u hotelima, van programa
 • Ostale nenavedene i nepomenute usluge 
 • Napojnice za lokalne vodiče, vozače, koje su u ovom delu sveta preporučljive

Načini plaćanja:

50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 45 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.

Čekovima gradjana: 50% akontacija, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 3 meseca nakon povratka sa putovanja. Čekovi mogu biti datumirani samo na datume 01, 05. i 10. u mesecu.

Administrativna zabrana: 50% akontacija, ostatak do 3 meseca nakon povratka sa putovanja.

Korisnici Banca Intesa kreditnih kartica aranžmane mogu plaćati i na rate, bez kamate, tako što bi 50% akontacije platili odmah, a ostatak na najviše šest mesečnih rata, ali najkasnije do 3 meseca nakon povratka sa putovanja.

Sve cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

Prijavljivanje: Prilikom prijave potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša koji je validan za dato putovanje (pasoš mora imati rok važenja od minimum 6 meseci od datuma povratka sa datog putovanja, i mora imati dovoljan broj slobodnih strana u trenutku putovanja), u suprotnom agencija ne snosi odgovornost. Prijava je validna jedino uz uplatu avansa. Agencija ne garantuje dobijanje vize i nije ovlašćena da utvrđuje validnost dokumenata. U slučaju nedobijanja vize, agencija ne snosi odgovornost i postupa se u skladu sa OUP.

Napomene:

VAŽNE NAPOMENE:

 • Preporučujemo da se putnici informišu o uslovima ulaska u Tajland (vizni režim, zdravstveno osiguranje…) na web stranici ambasade Tajlanda. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju putuju.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja i izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja usled nepredviđenih okolnosti (zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, štrajk, gužve u saobraćaju, klimatske i vremenske nepogode…).
 • Putnici su dužni da dva dana pred put provere tačno vreme leta i da se informišu o polasku. Nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija. Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…).
 • Putnicima se preporučuje da sa sobom ponesu sredstvo protiv komaraca, faktor za sunčanje, osnovne lekove protiv bolova, temperature i stomačnih problema, kao i sredstva za dezinfekciju.
 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smeštajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check-out je poslednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini – bar, TV, WiFi, klima uređaj…) Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja smeštajnog objekta.
 • Za sve informacije dobijene usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino je validan pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
 • Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
 • Program putovanja je rađen na bazi od minimum 10 putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika rok za otkaz putovanja je 5 dana pre početka putovanja ili agencija preuzima pravo na spajanje grupe sa drugom agencijom.

Dodatne napomene:

 • Organizator putovanja ima pravo promena pojedinih sadržaja u programu zbog vanrednih okolnosti i stvari koje agencija ne može predvideti, u vreme zaključenja ugovora.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i opštim uslovima putovanja A. Barcino Tours.
 • Putnici su dužni da dva dana pred početak putovanja provere tačno vreme i mesto polaska grupe.
 • Za aranžmane koji uključuju prevoz avionom, nakon kupovine avio karata nije moguće refundiranje istih. Avio karte se najčešće kupuju nekoliko meseci unapred. Ukoliko putnik nakon uplate otkaže putovanje, dužan je da plati troškove avio karte skladno uslovima avio kompanije. Ova obaveza je istaknuta u zakonu kod člana 71. ako lice kome je poverena usluga prevoza zahteva naknadu za promenu imena putnika ili poništavanje karte i izdavanje nove, organizator putovanja ima pravo i na naknadu tih troškova.
 • Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Satnice letova i itinerer letova navedeni u planu i programu podložne su promeni i zavise od avio kompanije.
 • Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • Za sve dostupne opcione doplate u vezi sa planom i programom puta ili smeštajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za aranžman.
 • Putnik koji ne izmiri dugovanja prema agenciji do krajnjeg roka naznačenog u planu i programu i ukoliko ne obavesti agenciju na bilo koji pismeni način u roku od 24 sata od datuma isteka roka plaćanja, biće tretiran kao da je odustao od aranžmana.
 • Putnik je dužan da vodi računa o svojim putnim ispravama, novcu i ličnim stvarima u toku trajanja putovanja. U slučaju gubitka ličnih stvari, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati na prigovore i žalbe vezane za krađe i nepredviđene okolnosti.
 • Putnici moraju biti svesni zdravstvene i bezbednosne situacije zemalja u koje putuju. Zdravstveno stanje putnika je stvar njegove lične odgovornosti.
 • Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
 • Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara.
 • Organizator putovanja, A. Barcino Tours, ima pravo rasporeda putnika po sobama, skladno strukturi soba smeštajnog objekta.
 • Smeštajni kapaciteti određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Organizator ne može klijentima da potvrdi tip kreveta (francuski ležaj ili razdvojeni kreveti), kao ni tip sobe, osim ako to nije posebno naznačeno Ugovorom. Klijent je uplatom aranžmana saglasan sa navedenim uslovima smeštaja bez prava na žalbu.
 • Putnici koji putuju sami u nekim programima imaju mogućnost da uz doplatu budu sami u jednokrevetnoj sobi. Ukoliko putnik želi da se spoji sa nekim drugim putnikom iz grupe i ne želi da plaća doplatu, prihvata da se spoji sa bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine i pol saputnika. U tim situacijama, agencija apsolutno ne odgovara za bilo kakve eventualne neprijatnosti ili neslaganja koje putnici mogu da imaju na putu.
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera.
 • Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta. Putnik sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane smeštajnog objekta.
 • Putnici su u dužni da se upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju i da sami obezbede vize za putovanje.
 • Agencija nije ovlašćena da utvrđuje validnost dokumenata i ne može da garantuje dobijanje vize.
 • Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putnik ne dobije vizu.
 • Cena aranžmana ne obuhvata putno osiguranje. Agencija preporučuje zaključenje osiguranja, koje nije zakonom obavezno, i to osiguranje putne odgovornosti, osiguranje od otkaza putovanja, zdravstveno osiguranje i osiguranje protiv nezgoda. Ako organizator putovanja i posrednik imaju u ponudi putna osiguranja, radi se samo o posredovanju. Ugovor o osiguranju se zaključuje između putnika i osiguravajuće kompanije, kome se zahtevi direktno upućuju. Potpisivanjem Ugovora, Putnik potvrđuje da je informisan o paketima putnog osiguranja. Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku savetuje da isto obezbedi, budući da to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da putnik mora sam platiti troškove eventualnog lečenja.

Cenovnik br. 19 važi od 30.09.2020,

Program broj 19, Tajland 12 dana – grupni polasci, važi od 30.09.2020. Program je rađen na bazi minimum 10 putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika rok za otkaz je 5 dana pre početka putovanja. Organizator ovog putovanja je T. A. Barcino Tours, Vrnjačka Banja, MB: 20106182, Licenca OTP 186 od 10.02.2010. Web sajt www.barcino.travel i Opšti Uslovi Putovanja Barcino Tours-a su sastavni deo ovog cenovnika.

*Ovlašćeni subagent Eurojet*

EUROJET – putovanja na visini!

 

Pošaljite nam Vaš utisak:

Home
Last minute
Kontakt