Početna Blog Egipat

Dvoje dece - gratis smeštaj u Egiptu

Egipat – destinacija za idealan porodičan odmor! Ova destinacija pruža beskonačnu vodenu zabavu. I ove godine u našoj ponudi se nalazi niz porodičnih hotela, sa mnogobrojnim akva parkovima, mini klubovima, animacijama za decu.

3 hotela koji nude gratis smeštaj za dvoje dece

Hotel Jungle Aqua Park 4* hotel se sastoji od glavne zgrade u kojoj je smeštena recepcija i od bungalova – kućica u kojima se nalaze standardne i porodične sobe. Jungle Aqua park je pogodan za porodični odmor, kao i za aktivan odmor. Hotel koristi peščanu plažu hotela Dana Beach Resort, od koje je udaljen 900 metara. Besplatan shuttle bus prevozi turiste do plaže na svakih pola sata, od 08h do 17h.

U pitanju je neverovatno odmaralište sa velikim izborom sportskih i društvenih aktivnosti, kako za decu, tako i za odrasle. Mini klub za decu je tu da ih zabavi i priredi im nezaboravan odmor u hotelu, a roditelji se mogu opustiti dok deca uživaju u mini klubu.

Hotel Long Beach Resort 4* se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži, sa veličanstvenim pogledom na Crveno more. Od centra Hurgade je udaljen oko 20 km. Hotel ima odličnu uslugu, hranu po svetskim standardima i jedan je od najtraženijih hotela u Hurgadi. Deca će uživati u mini klubu, igralištu i zabavnom centru.

Hotel Caribbean World Resort 5* je smešten u mirnom mestu Soma Bay i nalazi se u blizini zaliva Soma. Poseduje privatnu peščanu plažu, koja je prostrana i lepo uređena. U okviru hotela se možete baviti raznim aktivnostima, uključujući sportove na vodi. Hotel poseduje spa i wellness centar. Uživaćete u peščanoj plaži i visokom kvalitetu usluge.

Zaliv Soma Bay je dug oko 5 km i širok oko 2 km, sa belim peščanim plažama i panoramskim pogledom na pustinjske dine. Idealno mesto je za sve koji žele da provedu odmor sa porodicom okruženi tišinom, mirom i luksuzom. Zbog svega navedenog, može se reći da je Hurgada jedno od popularnijih letovališta za porodice sa decom.

Za sva dodatna pitanja u vezi specijalne ponude za dvoje dece gratis smeštaj i rezervacije aranžmana u Hurgadi u jednom od luksuznih hotela, možete da nam pišete na broj 011/7777 070, 011 4390 300, 021 383 33 20 ili nas posetiti u poslovnicama u Beo shopping centru, YUBC ili u TC Promenada u Novom Sadu.

Pogledajte ponudu hotela: