Kišinjev – Nova godina 2020

Doček Nove godine 2020 / Autobusom

Kišinjev – Nova godina 2020

Cena od 109€ / po osobi

 • 6 Dana
 •  
 • +16 Godina

 

6 DANA – 3 NOĆENJA / AUTOBUS

Kišinjev –  Upustite se u neistražene delove istočne Evrope, saznajte o lepoj i ružnoj strani istorije ovog dela sveta koji je uvek bio na udaru podela istoka i zapada starog kontinenta. probajte vina iz najveće svetske vinarije, uživajte u zemljama sa nestvarno lepom prirodom. Pridružite nam se u novogodišnjoj avanturi i upoznajte magični Kišinjev.

Kišinjev – Kišinjev (Chișinău) je glavni grad Moldavije. Potpuno je evropski grad, prava mala metropola, nije preveliki (u njemu živi nešto preko pola miliona stanovnika), urbanistički je potpuno sređen, sa doteranim javnim zgradama, širokim bulevirima, parkovima u centru, modernim tržnim centrima, raznim atrakcijama svuda po gradu, lepim i urbanim ljudima na ulici, studentima na travi ispred Univerziteta, kafićima i restoranima na svakom koraku

 

SMEŠTAJ USLUGA 1/2
HOTEL COSMOS  3* ND 109€

CENOVNIK PAKET ARANŽMANA (DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 490 rsd)

ND- noćenje sa doručkom 

ONLINE REZERVACIJA: Klikni ovde

* U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Niša, Novog Sada i Kragujevca

(minimum 40 putnika) Za polaske iz NIŠA cena se uvećava za 10 € iz KRAGUJEVCA za 5€

Za polaske iz NOVOG SADA cena se uvećava za 5€.

* Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje 25 po osobi

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Autobuski prevoz na relacijama prema program autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd),
 • 3 noćenja (sa doručkom) u hotelu Cosmos 3*,
 • Boravišnu taksu,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme tajanja aranžmana,
 • organizaciju putovanja u celini.
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu(važi samo za putnike koji putuju iz Beograda).  Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika,

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • OBAVEZNO međunarodno putno i zdravstveno osiguranje:
  • 1,25€ dnevno (od 18 do 65 god.) /
  • 1€ dnevno (ispod 18 god.) do osigurane sume 35.000€ – plaćanje u agenciji,
   Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja.
 • Fakultativne izlete i organizovane žurke – plaćanje na licu mesta.
  NAPOMENA Organizator zadržava pravo da promeni datum održavanja izleta u odnosu na datum koji je naveden u programu.
 • NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša) Putnici obavezno moraju proveriti datume isteka svojih pasoša

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 2500 RSD prilikom rezervacije – akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna,
  • 2500 RSD u roku od 15 dana (od dana potpisivanja ugovora) – rata u naznačenom iznosu je bespovratna,
  • 3000 RSD 60 dana pre polaska,
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana (29.11.2019),
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

1.

29. decembar 2019. (nedelja) – Beograd – Srbija – Rumunija:

Polazak autobusa sa glavne beogradske autobuske stanice u popodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Rumunije uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2.

30. decembar 2019. (ponedeljak) – Rumunija – Jaši – Moldavija – Kišinjev:

U jutarnjim časovima dolazimo u Jaši gde nas očekuje obilazak Sabornog hrama Mitropolije Moldavske, mesto gde su u 18. veku prenete mošti Svete Petke. Slobodno vreme za predah i šetnju po Jašiju. Nastvljamo put ka Kišinjevu, prestonici Moldavije. Dolazak u Kišinjev oko podneva i odmah odlazimo da se smestimo u hotel. Nakon što se odmorimo i raspakujemo, krećemo u obilazak ovog jako zanimljivog grada: muzej Moldavske istorije, stari deo grada, moldavsku verziju Trijumfalne kapije, neodoljive gradske botaničke vrtove i uživamo u priči o ovom sjajnom gradu. Slobodno vreme. Žurka dobrodošlice. Noćenje.

3.

31.decembar 2019. (utorak) – Moldavija – Kišinjev – Tiraspolj:

Doručak. U prepodnevnim časovima mogućnost fakultativnog odlaska u Milesti Mici, najveću vinariju na svetu sa preko 1.5 miliona buteljki vina, u podzemnim hodnicima dugačkim preko 55km. Uživamo u ukusima i mirisima vina koje nam pruža ova bogata vinarija. Nakon vinarije nastavljamo dalje u grad Tiraspolj, glavni grad samoproglašene Pridnjestrovkse Moldavske Republike. Krećemo sa upoznavanjem ovog grada i slušamo priču o mestu koje izgleda kao da je vreme stalo pre 50 godina. Arhitektura, automobili, ulice, sve izgleda kao da se nalazite u muzeju komunizma na otvorenom. Slobodno vreme I piprema za najludju noć. Doček Nove godine!!! Noćenje.

4.

01.januar 2020. (sreda) – Moldavija – Kišinjev:

Doručak. U prepodnevnim časovima mogućnost fakultativnog odlaska u Odesu. Grad na zapadu Ukrajine koji se nalazi na Crnom moru, udaljen 80km od moldavsko-ukrajinske granice. Dolazak u Odesu oko podneva. Krećemo u obilazak grada sjajne arhitekture: stari deo grada, Potemkinove stepenice – simbol Odese, koje predstavljaju kapiju grada kada mu se prilazi sa mora, prelepe gradske plaže, gradske katakombe – podzemne prolaze prepune pričama o istoriji ovog grada. Slobodno vreme. Polazak za Kišinjev. Dolazak u Kišinjev u večernjim časovima. Repriza novogodišnje noći. Noćenje.Repriza novogodišnje noći. Noćenje.

5.

02.januar 2020. (četvrtak) – Kišinjev – Moldavija – Rumunija:

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U popodnevnim satima napuštamo Kišinjev. Sledi noćna vožnja preko Moldavije i Rumunije uz usputne pauze za odmor, osveženje…

6.

03.januar 2019. (petak) – Srbija:

Dolazak u Beograd u popodnevnim satima.