Nova godina u Beču - 3 dana

Doček Nove godine 2020 / Autobusom

Beč je glavni grad Austrije. Grad leži na Dunavu, u najistočnijem delu Austrije, nedaleko od granice sa Slovačkom, Mađarskom i Češkom. Sa oko 1 690 000 stanovnika Beč je 10. najveći grad Evropske unije, najveći grad Austrije i njeno političko, ekonomsko i kulturno sedište. Jedna je od najstarijih metropola u 'srcu' Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja, grad koji je vekovima imao vodeću ulogu u kreiranju političke scene Evrope i ovog dela sveta. Beč je danas jedan od najvažnijih kongresnih centara na svetu i sedište mnogih međunarodnih institucija. Jedan je od najomiljenijih evropskih odredišta turista iz čitavog sveta. Grad godišnje posete milioni turista najviše zbog mnogobrojnih kulturno-istorijskih spomenika, palata i raznovrsne kulturne ponude. Od 2001. godine kulturno-istorijsko jezgro Beča je na listi centara kulturne baštine od posebnog značaja i pod zaštitom UNESCO - a.

Termin

RANE UPLATE DO 05.12.

Cena aranžmana

30.12 - 01.01.2020.

33 €

39 €

USLOVI PLAĆANJA I OSTALE NAPOMENE:

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. 

 

USLOVI PLAĆANJA: 
• 40 % PRILIKOM REZERVACIJE, OSTATAK 20 DANA PRED PUT.
• PLATNE, KREDITNE KARTICE: VISA, MAESTRO, MASTER, DINA. (Broj rata u zavisnosti od banke i tipa kartice).
• ČEKOVIMA GRAĐANA NA 3 MESEČNE RATE DATUMIRANI SVAKOG 15-OG U MESECU
• PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE NA 3 MESEČNE RATE
• ZAPOČETI NAČIN PLAĆANJA NE MOŽE SE MENJATI  

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

* prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili duble decker,klima,audio/video oprema) na relacijama navedenim u programu

* obilaske prema programu (Beč – panorama grada)

* troškove organizacije i vođstva puta

* usluge strucnog pratioca grupe tokom putovanja

 

 

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

* ulaznice i fakultativne izlete

* individualne troškove

* putno osiguranje u iznosu od 1 € po osobi/ dnevno (17-71g), 0,5 € (0,6 – 16,99 g), 2 € (71-84g). Suma osiguranja 30.000€

 

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:

Fakultativni izleti (minimum za realizaciju 30 prijavljenih putnika, moguće je realizovati izlete i uz manji broj prijavljenih putnika uz njihovu saglasnost za korekciju cene):

 

* Dunavski toranj sa ulaznicom 20€

PROGRAM  PUTOVANJA:

1.dan 30.12.2019 (ponedeljak) BEOGRAD – MAĐARSKA

Polazak iz Beograda sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve ulice u 20:00 h i vožnja do Novog Sada iz koga je polazak u 21.30h sa parkinga ispred Lokomotive.Lagana noćna vožnja preko Mađarske do Austrije uz pauze za odmor i po potrebi grupe.

 

2.dan 31.12.2019 (utorak) BEČ

Prepodnevni dolazak u Beč. Po dolasku panoramski obilazak grada: Opera, zimska rezidencija Habsburgovaca – Hofburg, Trg Marije Terezije, Parlament, Gradska kuća, Univerzitet, Burg teatar, Zavetna crkva... 

Mogućnost fakultativne posete Dunavskog tornja sa kojeg se pruža nezaboravna panorama Beča i Dunava. 

Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti. Prošetajte ulicama okićenog i veselog Beča i doživite sve njegove čari u novogodišnjoj noći. DOČEK NOVE 2020. GODINE.

 

3.dan 01.01.2020 (sreda) BEČ – MAĐARSKA - BEOGRAD

U ranim jutarnjim časovima povratak za Srbiju. Vožnja kroz Mađarsku sa usputnim zadržavanjima radi odmora i regulisanja pasoških formalnosti. Dolazak u mesto polaska u prepodnevnim satima. Kraj programa.