Ohrid – Nova godina 2020

Doček Nove godine 2020 / Autobusom

Ohrid – Nova godina 2020

SA POSETOM SKOPLJU

Cena od 59€ / po osobi

 • 5 Dana
 •  
 • +16 Godina

 

5 DANA – 3 NOĆENJA / AUTOBUSOM

Ohrid – tako mali grad, a tako puno nudi… netaknuta priroda… riznica kulturnog i istorijskog bogatstva… Ohridska čaršija za savršen shopping… kafići, restorani i klubovi za fantastičan provod…kraljevski tretman turista… Jedna sasvim drugačija novogodišnja priča, jer su nezaboravne novogodišnje noći doživljene na obalama prelepog jezera…

OHRID- najstarije jezero na Balkanu, nalazi se na krajnjem jugu BJR Makedonije. Poznato je kao biser Makedonije i celog Balkana, grad istorije i jedna od kolevki pravoslavne duhovnosti.  Zahvaljujući svojim osobenostima grad Ohrid i Ohridsko jezero proglašeni su 1980. godine za Svetsko kulturno nasledstvo pod zaštitom UNESCO-a. Naseljen od najranijih vremena nekada je imao 365 crkava – po jednu za svaki dan u godini,a i do danas je sačuvan veliki broj. Poslednjih nekoliko godina se nametnuo kao nezaobilazna destinacija za mlade. Pored toga izleti i niske cene vanpansionske potrošnje doprinose da mladi u potpunosti uživaju na Ohridu.

 

CENA OBUHVATA PREVOZ I SMEŠTAJ:

ONLINE REZERVACIJA: Klikni ovde

Smeštaja 1/6 1/5 1/4 1/3 1/2
KRSTANOSKI   59 59 69 79
JOLESKI     59 69 79
JOVANOVSKI   59     79
DE LUX     59 69 79
DEPADANS PALACE      79 79 89
VOLKAN ART   59 69 69 79
LIHNID     69 69 79
SERAFIMOSKI     69 69 79
RISTAK     69   79
KAROSKI         79
ELBINI 59   69 69 79
FILIP   59 69    
BELKOSKI     69 69 79
GUGOSKI       69 79
NEIM       79 89
BLUE   69 79 79 89
BAKAL     79 79 89
NAUM     79    
RIMARI       79 89
PIANO – LUX     79 79 89
DJ APARTMANI – LUX     79 89  
FORTUNA   79      
CENTAR APP LUX 79       99
VALETINO – LUX (sa doručkom)     89 89 99
BLAŽESKI – LUX       89 99
BOULEVARD – LUX     89 89 99
HOTEL CHINGO (sa doručkom)     89    

CENOVNIK PAKET ARANŽMANA (DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 490 rsd)

 • u slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Novog Sada, Beograda i Kragujevca (minimum 40 putnika). Doplata za prevoz iz Novog Sada je 15€, iz Beograda 10€ i iz Kragujevca 5€ – putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska
 • Prevoz iz Kragujevca se može realizovati u blizini auto-puta – Kapije Šamadije (Batočina)
 • Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje za 10€ po osobi
 • Za samo prevoz upit u agenciji

ONLINE REZERVACIJA: Klikni ovde

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Prevoz autobusima (tv, dvd, audio i video oprema) na relacijama prema programu;
 • 3 noćenja u višekrevetnim sobama, studijima i apartmanima iz cenovnika;
 • Boravišnu taksu;
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika;
 • Obilaske prema programu;
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana;
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 1,25€ dnevno (od 18 do 65 god.
  • 1.00€ dnevno (ispod 18 god.), do osigurane sume 15.000€ – plaćanje u agenciji
   ***NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša)***
 • Doplatu za prevoz iz Novog Sada (15€), Beograda (10€), i Kragujevca (5€), – plaćanje u agenciji
 • Fakultativne troškove (organizovani doček Nove godine, obilazak manastira Sveti Naum, afterparty – zurka na brodu i obilazak Skoplja)
 • Individualne troškove putnika
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije (po osobi) – akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna,
  • narednih 3000 RSD (po osobi) u roku od 10 dana (od dana potpisivanja ugovora) – rata u naznačenom iznosu je bespovratna,
  • ostatak 20 dana pre početka aranžmana (do 09.11.2019).
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

1.

29.dec.2019. / Niš – Ohrid :

Okupljanje putnika u večernjim časovima na parkingu Tempa u Nišu. Polazak autobusa iz Niša oko 23:30 časova! Noćna vožnja preko Srbije i Makedonije sa usputnim pauzama radi odmora, osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti…

2.

30.dec.2019. / Ohrid :

Dolazak na Ohrid i smeštanje u sobe u jutarnjim časovima. Obilazak grada: Radionica hartije, crkva Sv.Sofije, crkva Sv.Jovana Kanea, Plaošnik, ranohrišćanska bazilika, crkva Sv.Klimenta i Pantelejmona, Samuilova tvrđava, crkva Sv.Bogorodice Perivleptos, antički amfiteatar, nakon info ture, vreme je za prvu dnevnu žurku zagrevanja i upoznavanja!Nakon obilaska spremili smo dnevnu žurku zagrevanje– nema stajanja dok traje party putovanje! Vraćamo se u smeštaj, kratak predah i nastavlja se Welcome Party u obližnjem klubu! Noćenje.

3.

31.dec.2019. / Ohrid :

Fakultativni izlet Žurka na brodu i krstarenje – uživajte uz muziku naših dj-eva dok krstarite Ohridskim jezerom.Povratak u smeštaj i spremanje za proslavu Nove Godine! Organizovan doček Nove Godine u jednom od najpoznatijih klubova ili restorana na Ohridu. Noćenje.

4.

01.jan.2020. / Ohrid :

Fakultativni obilazak manastira Sveti Naum. Posmatraćete ušće Crnog Drima u Ohridsko jezero, uživaćete u legendi o vili Jezerki i Biljaninim suzama,  čućete otkucaje srca iz kovčega Svetog Nauma, probaćete lekovitu vodu u vrtu crkve Svete Petke, kupićete najlepše suvenire ukrašene Ohridskim biserima. Po povratku na Ohrid kratak predah i u večernjim časovima smo pripremili reprizu novogodišnje večeri u obližnjem klubu. Noćenje.

5.

02.jan.2020. / Ohrid – Skoplje – Niš

Napuštanje smeštaja i polazak za Srbiju u jutarnjim časovima (oko 10:00). Fakultativni obilazak Skoplja: Dušanov most na Vardaru, Tvrđava Kale, Mustafa-Pašina Džamija, Stari Bazar… Polazak za Niš u poslepodnevnim časovima. Dolazak u Niš u kasnim večernjim časovima.

ŽURKA NA BRODU – KRSTARENJE

Prepustite se avanturi u koju vas vodimo i zaplovite makedonskim biserom. Ovo nije samo obično krstarenje, već vožnja brodom uz dobre vibracije u usijanoj atmosferi. Pored toga što ćete se izđuskati, imaćete priliku i da uživate u prelepom pogledu na planinski predeo oko Ohrida, kao i da vidite kulturne spomenike koji datiraju još iz vizantijskog perioda.

SVETI NAUM

Manastir Sveti naum je sagrađen davne 905. godine i nalazi se u jednom od najlepših područja na Ohridskom jezeru. Prekrasno zelenilo ovog predela, prostrana peščana plaža, romantično ostrvce okruženo izvorima Crnog Drima, sam manastir u kom počivaju mošti Svetog Nauma prosvetitelja, učenika braće Ćirila i Metodija, i pogled koji se prostire sa uzvišenja na kome je izgrađen, čine ovo jedinstveno mesto jednim od najprivlačnijih za turiste, izletnike i stanovnike Ohrida.

OBILAZAK SKOPLJA

U 17. veku turski pisac Dildžer Zede posetio je i opisao Skoplje sledećim rečima – „Dugo sam putovao preko te zemlje Rumelije i video sam dosta lepih gradova i bio sam zapanjen Alahovim blagoslovima, ali me nijedan nije nadahnuo i obradovao toliko kao nebeski grad Skoplje, kroz koji protiče reka Vardar.“ Dozvolite sebi da se očarate ovim drevnim gradom i uživajte u njegovim znamenitostima.