Kemer

Image

First minute popust

Image

First minute popust

Image

First minute popust

Kemer je veoma popularna regija za letovanje. U Kemeru se more, planine i šume spajaju u jedinstven užitak lepote ove regije. Svoju popularnost zaslužuje brojnim luksuznim hotelima, kompletno opremljenoj marini, raznovrsnim sportovima na vodi, ulicama prepunim prodavnica raznih sadržaja, mnoštvu restorana i noćnih klubova. Pogledajte nasu ponudu za leto 2019 u kojoj je ukljucen avionski prevoz.

Kemer je veoma popularna regija, ima 9 manjih gradova sa populacijom od 9340 stanovnika i obalsku liniju dužine 52 km. Grad Kemer je novoizgrađeno luksuzno letovalište specifično dizajnirano da ugodi potrebama turista. Nalazi se 43 km od Antalije, na obodu Taurus planina.

U Kemeru se more, planine i šume spajaju u jedinstven užitak lepote ove regije. Svoju popularnost zaslužuje brojnim luksuznim hotelima, kompletno opremljenoj marini, raznovrsnim sportovima na vodi, ulicama prepunim prodavnica raznih sadržaja, mnoštvu restorana i noćnih klubova. U toku aprila meseca u Kemeru se održava poznati karneval, a u proleće poznata trka jahti između Kemera i Girne (severni Kipar). Idilična slika Mediteranskog mora, peščane i šljunkovite plaže, mnoga istorijska nalazišta i odmor sa svim prednostima savremenog luksuza i komfora učiniće boravak u ovoj regiji nezaboravnim za svakog posetioca.

Kemer