Neos Marmaras

Image

VILA VULA / NEOS MARMARAS

Lokacija: Nalazi se na odličnoj lokaciji, u II centru Neos Marmarasa, na šetalištu pored mora. Udaljena ... detaljnije

Image

VILA KAPETANOS / NEOS MARMARAS

Lokacija: Vila je odlicno pozicionirana. Nalazi se kod drugog centra. Od obale I šetališta je udaljena ... detaljnije

Image

VILA SMARAGDA / NEOS MARMARAS

Lokacija: Vila Smaragda  se nalazi u neposrednoj blizini I centra. Od Paradiso plaže je udaljena 800m. Opis: U ... detaljnije

Image

VILA TODOROS / NEOS MARMARAS

Lokacija: Vila Todoros  se nalazi na samoj obali na pešačkoj zoni; u neposrednoj blizini mesta ... detaljnije

Neos Marmaras je ribarski i turistički gradić na zapadnoj obali Sitonije, drugog „prsta“ Halkidikija. U Neos Marmarasu možete pronaći sve što Vam je potrebno za prijatan i ispunjen odmor.

NEOS MARMARAS - Neos Marmaras je ribarski i turistički gradić na zapadnoj obali Sitonije, drugog „prsta“ Halkidikija, 135 km jugoistočno od Soluna u zalivu Toroneo. U Neos Marmarasu možete pronaći sve što Vam je potrebno za prijatan i ispunjen odmor. Veliki broj prodavnica, mesara, pekara, dva trgovinska lanca sa svojim marketima, brojne taverne, interesantni kafići, plažni barovi na širokoj peščanoj gradskoj plaži, manje uvale dužinom obale, Paradiso plaža pre samog ulaska u mesto kao i veliki broj čuvenih plaža u relatvnoj blizini mesta, čine Neos Marmaras mestom u kojem ćete uživati. Samo mesto ima tri centra, prvi u luci gde se održavaju folklorne priredbe i odakle kreću brodovi na krstarenja po okolnim uvalama, drugi centar između crkve i škole gde su brojni restorani i odakle kreće brodić koji vozi do Porto Carrasa i, kao treći centar, gradska peščana plaža sa svojim restoranima, barovima sa uređenim delovima plaže na kojoj pored suncobrana možete izabrati i prirodnu hladovinu tamarisa.

Neos Marmaras
Neos Marmaras
Neos Marmaras