Filteri

Filteri

Ponuda smeštaja

Hotel Arsena MPM Preporuka!
  • Od Plaže: 0 m

Rezervišite smeštaj u hotelu Arsena MPM na samoj plaži u Nesebaru i uživajte u raznovrsnim sadržajima. Ultra All Inclusive usluga, pool bar, fitnes sala, sauna, parno kupatilo, animacije za decu i odrasle, ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži, besplatan wi-fi, parking (uz doplatu), i još mnogo toga. Odaberite Promo Room, Standard Room ili Suite i provedite nezaboravan odmor.

Vidi ponudu
Hotel Festa Panorama Preporuka!
  • Od Plaže: 150 m
  • Od Centra: 50 m

Hotel Festa Panorama se nalazi 150 metara od plaže. Od centra grada je udaljen oko 50 metara, a od starog grada Nesebara je udaljen nekih 5 min kolima. Hotel Festa Panorama je moderan hotel koji je izgradjen 2003. godine dok je poslednji put renoviran 2015. godine.

Vidi ponudu
Hotel Marieta Palace Izdvajamo danas
  • Od Plaže: 600 m

Opis hotela Marieta Palace - luksuzni hotel sa 4 zvezdice smešten u Nesebru. Nudi 85 soba i 16 apartmana, profesionalnu kuglanu, stolove za stoni tenis i spa centar sa hidromasažnom kadom, turskim kupatilom, saunom, solarijumom i modernom teretanom. Gosti mogu uživati u ukusnoj evropskoj kuhinji u glavnom restoranu i osvežavajućim koktelima u koktel baru ili uživati u panoramskom pogledu iz Sky Bara pored krovnog bazena. Besplatni sadržaji uključuju Wi-Fi, parking, suncobrane i ležaljke uz bazen i jacuzzi.

Vidi ponudu
Hotel Sol Marina Palace Smeštaj prilagođen deci
  • Od Plaže: 50 m

Hotel Sol Marina Palace nalazi se u Nesebaru, na samom spoju starog i novog dela grada. Ovaj hotel je idealan izbor za parove i za sve one koji žele da budu smešteni na fantastičnoj lokaciji sa pogledom na stari grad a u blizini noćnog života i da maksimalno uživaju i da se opuste na gradskoj plaži koja je odmah ispred hotela.

Vidi ponudu
Home
Promo ponude
Kontakt