Filteri

Filteri

Tip smeštaja

Broj zvezdica

Udaljenost od plaže

Udaljenost od centra

Udaljenost od aerodroma

Opremljenost hotela

Opremljenost sobe

Tip sobe

Pogled

Tip gostiju

Tip plaže

Tip usluge

Aktivnosti

Tip odmora

Ponuda smeštaja

Hotel Lagomandra Beach Smeštaj prilagođen deci
  • Od Plaže: 0 m

Hotel Lagomandra Beach & Suites se nalazi na jednoj od najlepših plaža na zapadnoj strani Sitonije, sa veličanstvenim zalascima sunca. Udaljen je samo 10 km od Neos Marmarasa, sa kojim je povezan gradskim autobusom, dva puta dnevno. Prelepe panorame okruženja, borovina i mediteranska vegetacija su takođe jedan od motiva boravka  pored usluge u hotelsklm kompleksu. Hotel je za odličan romantičan ali porodičan odmor.

Vidi ponudu
Lagomandra Hotel & Spa Smeštaj prilagođen deci

Lagomandra Hotel & Spa je smešten iznad plaže i hotela Lagomandra Beach, preko puta ulice je izgrađen most koji je povezuje sa hotelskim kompleksom i plažom. Idealan je za porodičan odmor i nalazi se u šarmantnom prirodnom okruženju, u neposrednoj blizini jedne od najlepđih plaža na Sitoniji. Gusta borova šuma, zeleno okruženje i gostoljubivost menadžmenta neće ostaviti nijednog gosta ravnodušnim. 

Vidi ponudu
Hotel Assa Maris Beach Smeštaj prilagođen deci
  • Od Plaže: 0 m

Hotel se nalazi na privatnoj peščanoj plaži, na Sitoniji, na 10 km udaljenosti od Agios Nikolausa. Kompleks hotela je smešten u lepom prirodnom okruženju, okruženom zelenilom palmama i šetalištem uz more. Ima dobre sadržaje za porodičan odmor, dobre animacije za decu, kao i sadržaje za romantičan odmor. 

Vidi ponudu
Home
Promo ponude
Kontakt