O nama

Eurojet - Putovanja na visini!

Eurojet – putovanja na visini

Sa 32 godine prisustva na našem tržištu, agencija Eurojet Vam nudi široku ponudu grupnih putovanja, tim bilding aktivnosti, paket aranžmana, avio karata, individualnih rezervacija i izleta širom Srbije, Evrope i sveta.
Eurojet uspešno sarađuje sa širokom lepezom klijenata i partnera i svoje odnose gradi na osnovu kvaliteta pruženih usluga, profesionalnosti i pouzdanosti u poslovanju.

Krojimo putovanja u skladu sa Vašim afinitetima i naš cilj je da budemo – Vaš partner od poverenja!

Osluškujemo tržište i trudimo se da prednjačimo u ponudi i realizaciji turističkih aranžmana. Trudimo se da Vas uspešno pripremimo za putovanje, dočekamo na destinaciji, pružimo očekivanu uslugu i obezbedimo da se lagodno vratite domu.

Danas, kada se svet turizma i putovanja menja iz dana u dan, mi kao kompanija, spremni smo da budemo podrška mladim i perspektivnim ljudima, koji baš kao i mi teže ka profesionalnom usavršavanju. Uz program stručne prakse pozicioniramo se kao društveno odgovorna kompanija koja brine o očuvanju svoje delatnosti i razvijanju novih i kvalitetnih kadrova koji svojim znanjem idu u korak sa vremenom i promenama koje ono nosi.

Pravi pokazatelj da radimo pravu stvar ste Vi, jer svake godine raste broj zadovoljnih putnika koji nam je ukazao poverenje i to je nešto čime se vodimo i ka čemu težimo.

Home
Promo ponude
Kontakt