Filteri

Filteri

Tip smeštaja

Broj zvezdica

Udaljenost od plaže

Udaljenost od centra

Udaljenost od aerodroma

Opremljenost hotela

Opremljenost sobe

Tip sobe

Pogled

Tip gostiju

Tip plaže

Tip usluge

Aktivnosti

Tip odmora

Ponuda smeštaja

Hotel Miraggio Thermal & Spa Smeštaj prilagođen deci

Hotel Miraggio je jedan od luskuznijih hotela na prvom prstu Halkidikija, u okrugu Kanistro. Od mesta Paljuri je udaljen 5,5 km i na oko 110 km od aerodroma u Solunu. Izlazi na privatnu plažu i sastoji se od 9 nivoa, podsećajući na amfitetatar. Hotel je luksuzno opremljen i pruža bogat sadržaj za sve tipove gostiju različitih starosnih grupa.

Vidi ponudu
Hotel Ikos Oceania Preporuka!

Ovaj hotel spada u grupu najluksuznijih hotela na prvom psrtu Halkidikija, na Kasandri. Od Nea Moudanie je udaljen oko 1 km, a od aerodroma u Solunu oko 60 km. Nalazi se na samoj plaži, dužine 350 metara. Hotel je luksuzan i gostima pruža bogat sadržaj. Pogodan je za sve tipove gostiju, kako porodicama sa decom, tako i parovima i starijim osobama. 

Vidi ponudu
Aegean Melathron Thalasso Spa Hotel Preporuka!
 • Od Plaže: 0 m
 • Od Centra: 3000 m
 • Od Aerodroma: 90 km

Aegean Melathron Thalasso Spa Hotel se nalazi na oko 3 km od mesta Kalitea na prvom prstu Halkidikija, na oko 90 km od aerodroma u Solunu. Hotel poseduje dve glavne zgrade i veliki broj bungalova koji se nalaze sa obe strane puti i koji su povezani sa centralnim delom podzemnim prolazom. Hotel ima direktan izlaz na privatnu peščanu plažu i predstavlja jedan od luksuznijih hotela Kasandre.

Vidi ponudu
Hotel Istion Club Smeštaj prilagođen deci
 • Od Plaže: 0 m
 • Od Aerodroma: 54 km

Hotel Istion Club se nalazi na prvom prstu Halkidikija u mestu Nea Potidea na oko 4 km od mesta Nea Moudania i na oko 54 km od aerodroma u Solunu. U pitanju je luskuzan hotel koji se sastoji od 2 nivoa i 11 zgrada. Hotel ima izlaz na privatnu plažu koja je peščano-šljunkovita i okružena je zelenilom. Zbog brojnih animacija i sadržaja, ovaj hotel se preporučuje za porodice sa malom decom i romantične odmore.

Vidi ponudu
Hotel Potidea Palace Smeštaj prilagođen deci
 • Od Plaže: 0 m
 • Od Centra: 4 m
 • Od Aerodroma: 54 km

Hotel Potidea Palace se nalazi na prvom prstu Halkidikija u mestu Nea Potidea na oko 4 km od mesta Nea Moudania in a oko 54 km od aerodrome u Solunu. Ovaj hotel se nalazi na savršenom mestu između dva zaliva i pruža nezaboravan pogled na planinu Olimp. Hotel poseduje privatnu plažu sa ležaljkama i suncobranima koji se ne doplaćuju.

Vidi ponudu
Portes Lithos Luxury Resort Preporuka!
 • Od Plaže: 0 m
 • Od Centra: 2000 m
 • Od Aerodroma: 55 km

Ovo je novi hotel otvoren 2019. godine, jako modernog izgleda. Od centra Nea Potidea-e (na Kasandri) je udaljen 2km, a od Nea Moudania-e oko 4km. Od Soluna je udaljen oko 55km. Smešten je na samoj peščanoj plaži. Preporuka je za sve tipove gostiju, a najviše porodicama sa decom.

Vidi ponudu
  1 2
Home
Promo ponude
Kontakt