Filteri

Filteri

Tip smeštaja

Broj zvezdica

Udaljenost od plaže

Udaljenost od centra

Udaljenost od aerodroma

Opremljenost hotela

Opremljenost sobe

Tip sobe

Pogled

Tip gostiju

Tip plaže

Tip usluge

Aktivnosti

Tip odmora

Ponuda smeštaja

Hotel Ikos Oceania Preporuka!

Ovaj hotel spada u grupu najluksuznijih hotela na prvom psrtu Halkidikija, na Kasandri. Od Nea Moudanie je udaljen oko 1 km, a od aerodroma u Solunu oko 60 km. Nalazi se na samoj plaži, dužine 350 metara. Hotel je luksuzan i gostima pruža bogat sadržaj. Pogodan je za sve tipove gostiju, kako porodicama sa decom, tako i parovima i starijim osobama. 

Vidi ponudu
Hotel Miraggio Thermal & Spa Smeštaj prilagođen deci

Hotel Miraggio je jedan od luskuznijih hotela na prvom prstu Halkidikija, u okrugu Kanistro. Od mesta Paljuri je udaljen 5,5 km i na oko 110 km od aerodroma u Solunu. Izlazi na privatnu plažu i sastoji se od 9 nivoa, podsećajući na amfitetatar. Hotel je luksuzno opremljen i pruža bogat sadržaj za sve tipove gostiju različitih starosnih grupa.

Vidi ponudu
Hotel Potidea Palace Smeštaj prilagođen deci

Hotel Potidea Palace se nalazi na prvom prstu Halkidikija u mestu Nea Potidea na oko 4 km od mesta Nea Moudania in a oko 54 km od aerodrome u Solunu. Ovaj hotel se nalazi na savršenom mestu između dva zaliva i pruža nezaboravan pogled na planinu Olimp. Hotel poseduje privatnu plažu sa ležaljkama i suncobranima koji se ne doplaćuju.

Vidi ponudu
Sani Asterias Preporuka!

Ovaj luksuzni hotel se nalazi u mestu Akti Sani na Kasandri, udaljen 80km od Soluna. U ovom hotelu ćete imati svoju privatnost i uslugu na najvišem nivou. Pozicioniran je pored luke Sani Marina i na prelepoj peščanoj plaži. Preporuka je za porodice, kao i za parove. 

Vidi ponudu
Sani Beach Preporuka!

Ovaj luksuzni hotel je lociran u mestu Akti Sani na Kasandri, udaljen oko 80km od Soluna. Svojim bogatim sadržajem nudi sve što Vam je potrebno za idealan odmor. Smešten je na prelepoj peščanoj plaži. U svom sastavu ima dva objekta, “B” i “E”. Preporuka je i za porodičan i romantičan odmor.

Vidi ponudu
Sani Dunes Smeštaj prilagođen deci

Hotel Sani Dunes 5* je jedan od novijih i luksuznijih hotel na Kasandri, izgrađen 2017. godine. Nalazi se u mestu Akti Sani, na samo 80km od Soluna. Poseduje privatnu pešanu plažu dugu 1km i široki spektar usluga i sadržaja koji su neophodni za Vaš savršeni odmor. Preporuka je za sve tipove gostiju. 

Vidi ponudu
Aegean Melathron Thalasso Spa Hotel Preporuka!
  • Od Centra: 3000 m
  • Od Aerodroma: 90 km

Aegean Melathron Thalasso Spa Hotel se nalazi na oko 3 km od mesta Kalitea na prvom prstu Halkidikija, na oko 90 km od aerodroma u Solunu. Hotel poseduje dve glavne zgrade i veliki broj bungalova koji se nalaze sa obe strane puti i koji su povezani sa centralnim delom podzemnim prolazom. Hotel ima direktan izlaz na privatnu peščanu plažu i predstavlja jedan od luksuznijih hotela Kasandre.

Vidi ponudu
    1 2