Filteri

Filteri

Tip smeštaja

Broj zvezdica

Udaljenost od plaže

Udaljenost od centra

Udaljenost od aerodroma

Opremljenost hotela

Opremljenost sobe

Tip sobe

Pogled

Tip gostiju

Tip plaže

Tip usluge

Aktivnosti

Tip odmora

Ponuda smeštaja

Hotel Arsena MPM Preporuka!
  • Od Plaže: 0 m

Rezervišite smeštaj u hotelu Arsena MPM na samoj plaži u Nesebaru i uživajte u raznovrsnim sadržajima. Ultra All Inclusive usluga, pool bar, fitnes sala, sauna, parno kupatilo, animacije za decu i odrasle, ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži, besplatan wi-fi, parking (uz doplatu), i još mnogo toga. Odaberite Promo Room, Standard Room ili Suite i provedite nezaboravan odmor.

Vidi ponudu
Hotel Festa Panorama Preporuka!
  • Od Plaže: 150 m
  • Od Centra: 50 m

Hotel Festa Panorama se nalazi 150 metara od plaže. Od centra grada je udaljen oko 50 metara, a od starog grada Nesebara je udaljen nekih 5 min kolima. Hotel Festa Panorama je moderan hotel koji je izgradjen 2003. godine dok je poslednji put renoviran 2015. godine.

Vidi ponudu
Hotel Marieta Palace Izdvajamo danas
  • Od Plaže: 600 m

Opis hotela Marieta Palace - luksuzni hotel sa 4 zvezdice smešten u Nesebru. Nudi 85 soba i 16 apartmana, profesionalnu kuglanu, stolove za stoni tenis i spa centar sa hidromasažnom kadom, turskim kupatilom, saunom, solarijumom i modernom teretanom. Gosti mogu uživati u ukusnoj evropskoj kuhinji u glavnom restoranu i osvežavajućim koktelima u koktel baru ili uživati u panoramskom pogledu iz Sky Bara pored krovnog bazena. Besplatni sadržaji uključuju Wi-Fi, parking, suncobrane i ležaljke uz bazen i jacuzzi.

Vidi ponudu
Hotel Sol Marina Palace Smeštaj prilagođen deci
  • Od Plaže: 50 m

Hotel Sol Marina Palace nalazi se u Nesebaru, na samom spoju starog i novog dela grada. Ovaj hotel je idealan izbor za parove i za sve one koji žele da budu smešteni na fantastičnoj lokaciji sa pogledom na stari grad a u blizini noćnog života i da maksimalno uživaju i da se opuste na gradskoj plaži koja je odmah ispred hotela.

Vidi ponudu
Home
Promo ponude
Kontakt