Filteri

Tip smeštaja

Udaljenost od plaže

Udaljenost od centra

Udaljenost od aerodroma

Opremljenost

Tip sobe

Pogled

Tip gostiju

Tip plaže

Tip usluge

Aktivnosti

Filteri

Tip smeštaja

Broj zvezdica

Udaljenost od plaže

Udaljenost od centra

Udaljenost od aerodroma

Opremljenost hotela

Opremljenost sobe

Tip sobe

Pogled

Tip gostiju

Tip plaže

Tip usluge

Aktivnosti

Tip odmora

Istražite

Ponuda smeštaja

Hotel Akti Ouranoupoli Preporuka!

Hotel Akti Ouranoupoli se nalazi na poluostrvu Atos, u mirnom i opuštajućem okruženju, okružen zelenilom i bujnom vegetacijom. Na par kilometara udaljenosti je  šarmantan gradić Uranopolis, u blizine granice sa Svetom Gorom. Kompleks hotela se sastoji od sedam trospratnih zgrada i glavne zgrade. Hotel je odličan za porodičan odmor, na manje od 100m je od plaže.

Vidi ponudu
Hotel Alexandra Beach & Spa Preporuka!

Hotel se nalazi na ostrvu Tasos, između mesta Pefkari i Potos. Od luke Limenas udaljen je 43km, a od mesta Teologos 11km. Delimično je renoviran 2018. godine i sastoji se od bungalova i glavne zgrade. Hotel je idealan za smeštaj porodica ili prijatelja, kao i parova

Vidi ponudu
Hotel Brascos Preporuka!
  • Od Plaže: 800 m
  • Od Centra: 50 m
  • Od Aerodroma: 80 km

Hotel Brascos 3*, nalazi se u samom centru, nedaleko od starog dela grada. U blizini je gradskog javnog parka, koji je izuzetan za šetnje i uživanje u prirodi. Udaljen je oko 500m od venecijanske luke, dok je od plaže oko 800m. Hotel pruža dobru uslugu i ima odličan odnos cene i kvaliteta.

Vidi ponudu
Hotel Eagles Palace Preporuka!

Ovaj jedan od najluksuznijih hotela koji se nalazi na trećem prstu Halkidikija, Atosu, na oko 110 km od aerodroma i na oko 125 km od Soluna. Hotel se prostire na velikoj površini, izlazi na privatnu peščanu plažu. Okružen je zelenilom i bogatom vegetacijom.

Vidi ponudu
Hotel Lagomandra Beach & Suites Smeštaj prilagođen deci

Hotel Lagomandra Beach & Suites se nalazi na jednoj od najlepših plaža na zapadnoj strani Sitonije, sa veličanstvenim zalascima sunca. Udaljen je samo 10 km od Neos Marmarasa, sa kojim je povezan gradskim autobusom, dva puta dnevno. Prelepe panorame okruženja, borovina i mediteranska vegetacija su takođe jedan od motiva boravka  pored usluge u hotelsklm kompleksu. Hotel je za odličan romantičan ali porodičan odmor.

Vidi ponudu
Hotel Miraggio Thermal & Spa Smeštaj prilagođen deci

Hotel Miraggio je jedan od luskuznijih hotela na prvom prstu Halkidikija, u okrugu Kanistro. Od mesta Paljuri je udaljen 5,5 km i na oko 110 km od aerodroma u Solunu. Izlazi na privatnu plažu i sastoji se od 9 nivoa, podsećajući na amfitetatar. Hotel je luksuzno opremljen i pruža bogat sadržaj za sve tipove gostiju različitih starosnih grupa.

Vidi ponudu
Hotel Palmariva Beach Preporuka!

Hotel se nalazi na ostrvu Evia, na 3 km udaljenosti od mesta Eretrija I na oko 20km od glavnog grada Halkisa. Nalazi se na privatnoj peščanoj plaži, luksuzan je I svojim gostima pruža širok spektar sadržaja. Pogodan je za sve tipove gostiju, kako porodicama sa decom, tako I parovima I starijim osobama.

Vidi ponudu