Početna Blog Halkidiki

Neos Marmaras

Neos Marmaras je centar zapadne obale Sitonije i ujedno najveće mesto na ovoj strani poluostrva. Određeni pogledi sa mora na ovaj grad, neretko vas mogu zavarati da pomislite da se nalazite u zapadnoj Italiji.

1 min
Neos Marmaras

Neos Marmaras – najpoznatije letovalište na Sitoniji

Neos Marmaras je centar zapadne obale Sitonije i ujedno najveće mesto na ovoj strani poluostrva. Poznat je po dve fantastične plaže. Kada smo kod plaža, treba naglasiti da se Neos Marmaras nalazi na Egejskom moru koje je malo hladnije, ali sa sigurnošću tvrdimo da ćete se zaljubiti u te nestvarne boje mora koje ste sreli samo na razglednicama.

Plaže Neos Marmarasa su svima omiljene, svi  ih prosto obožavaju. Predivni beli pesak naći ćete na plaži koja se zove Paradiso. Paradiso plaža je idealne za porodični odmor, duge tople popodnevne šetnje, slušanje morskih talasa i naravno ono čuveno punjenje baterija. Sve plaže su obeležene plavom zastavicom, što ih čini pogodnim za kupanje porodica i dece. Pored Paradiso plaže tu su i Gradska plaža, Kohi i Agi Kiraki plaža. One su peskovito šljunkovite i na svakoj ćete naći prirodan hlad kao i sjajne ukuse prelepe Grčke.

Šta obići?

Bez obzira da li ste zaljubljenik u odmor i uživanje sigurno ćete bar jednom otići na jedan od izleta koji je vama u blizini. Nezaobilazni je izlet u Solun, to se nikako ne propušta. Sledeće je krstarenje oko Svete Gore. Ovo je jedini način da se sve dame sveta upoznaju i da bar malo pogledaju ovu svetu zgradu. Svaki izlet nudi uživanje u vožnji brodom, jer uvek možete da se bućnete na nekim drugim plažama kojima je teško doći kolima, a koje vam nude svojevrsnu netaknutu prirodu. Tako će Neos Marmaras pomiriti želje cele ekipe koji žele da vide još nešto, ali i onih koji su željni izležavanja i odmora na plaži.

U našem malom i simpatičnom mestu i te kako postoje sjajni klubovi koji se nalaze na jako neobičnim mestima. Smešteni su na liticama u centru grada, ali su dovoljno odvojeni tako da veselje i muzika do jutra nikome ne smeta.

Da li znate da malo dužom šetnjom ili biciklom stižete do mesta koje se zove Partenonasa? Mesto je malo izvan grada ali je uživanje videti seoce koje je ostalo netaknuto jos iz 19. veka. Mesto deluje kao da je zaleđeno u vremenu. Tamo ćete uživati u tavernama i tradicionalnoj hrani kao i u fantastičnom pogledu na Olimp i naravno Kasandru.

Home
Promo ponude
Kontakt