Kategorije
Bansko
Bugarska

Bansko

Bansko skijalište se nalazi u jugozapadnom delu Bugarske, u podnožju planine Pirin. Nekadašnje tradicionalno planinsko naselje, vremenom se razvilo u turistički centar sa modernim hotelima, restoranima i barovima.

Bali
Daleke destinacije

Bali

U dalekoj Indoneziji, smešteno je hinduističko ostrvo koje je poslednje decenije doživelo ekspanziju i osvojilo putnike širom sveta – Bali. Nazivaju ga još i ,,ostrvo bogova’’.

Terme Čatež
Wellness & Spa

Terme Čatež

Terme Čatež važe za jedno od najvećih prirodnih lečilišta. Jako su posećena destinacija u Sloveniji. Nalaze se na 430 km od Beograda.

Rimske Terme
Wellness & Spa

Rimske Terme

Rimske terme - oaza mira koja Vam vraća snagu i zdravlje i budi dobar osećaj. Mesto nudi relaksirajuće okruženje koje upotpunjuju lekovite vode iz Rimskog izvora i dubina Amalijana. Priuštite sebi nezaboravan odmor i beg od svakodnevnice.

Tajland
Daleke destinacije

Tajland

Tajland se nalazi u Jugoistočnoj Aziji. Krase je egzotične plaže, hramovi, neverovatna priroda, ukusna hrana i bogat noćni život.

Zanzibar
Daleke destinacije

Zanzibar

Afričko ostrvo hedonizma, divnih nasmejanih ljudi, strastvenog plesa i muzike, ukusne hrane i krajnje bezbrige, pod sloganom Hakuna Matata!

Indija
Daleke destinacije

Indija

Indija kao unikatni dragulj, različitih religija i kultura, miks začina i mirisa, mira i spokoja, palata i tvrđava, lako razoružava i osvaja ljude. Upoznajte priču Indije, približite se njenom načinu života, doživite pravi kulturološki šok, otvorite srce i um i prepustite se.

Slovenija
Wellness & Spa

Slovenija

Slovenija predstavlja kombinaciju Alpa, zelenih ravnica i mediterana. U Sloveniji možete uživati u prelepim gradovima, termama i prirodnim lepotama.

Sejšeli
Daleke destinacije

Sejšeli

Arhipelag od 115 sejšelskih ostrva predstavlja pravi biser među svim ostrvima u Indijskom okeanu. Posebnost im daju masivne granitne stene sive boje koje izranjaju iz belog peska i u kombinaciji sa najtirkiznijom bojom mora i jarko zelenom bojom palmi i ostalih tropskih biljaka čine idealnu sliku hedonizma i potpunog uživanja