Kategorije
Bansko
Bugarska

Bansko

Bansko skijalište se nalazi u jugozapadnom delu Bugarske, u podnožju planine Pirin. Nekadašnje tradicionalno planinsko naselje, vremenom se razvilo u turistički centar sa modernim hotelima, restoranima i barovima.

Terme Čatež
Wellness & Spa

Terme Čatež

Terme Čatež važe za jedno od najvećih prirodnih lečilišta. Jako su posećena destinacija u Sloveniji. Nalaze se na 430 km od Beograda.

Rimske Terme
Wellness & Spa

Rimske Terme

Rimske terme - oaza mira koja Vam vraća snagu i zdravlje i budi dobar osećaj. Mesto nudi relaksirajuće okruženje koje upotpunjuju lekovite vode iz Rimskog izvora i dubina Amalijana. Priuštite sebi nezaboravan odmor i beg od svakodnevnice.

Zanzibar
Daleke destinacije

Zanzibar

Afričko ostrvo hedonizma, divnih nasmejanih ljudi, strastvenog plesa i muzike, ukusne hrane i krajnje bezbrige, pod sloganom Hakuna Matata!

Slovenija
Wellness & Spa

Slovenija

Slovenija predstavlja kombinaciju Alpa, zelenih ravnica i mediterana. U Sloveniji možete uživati u prelepim gradovima, termama i prirodnim lepotama.

Sejšeli
Daleke destinacije

Sejšeli

Arhipelag od 115 sejšelskih ostrva predstavlja pravi biser među svim ostrvima u Indijskom okeanu. Posebnost im daju masivne granitne stene sive boje koje izranjaju iz belog peska i u kombinaciji sa najtirkiznijom bojom mora i jarko zelenom bojom palmi i ostalih tropskih biljaka čine idealnu sliku hedonizma i potpunog uživanja

Terme Olimia
Wellness & Spa

Terme Olimia

Terme Olimia smeštene su u dolini reke Sutle u mestu Podčetrtek, u Sloveniji, na samoj su granici sa Hrvatskom. Pravo je mesto za uživanje i odmor.

Jordan
Daleke destinacije

Jordan

Mala i skrivena na Bliskom Istoku Kraljevina Jordan pravi je mamac za ljubitelje kulture, religije, arheologije, za istraživače koji obožavaju traganja za nestvarnim lepotama sveta. Mitovi i legende neprestano se prepliću, dok pustinja Wadi Rum, Aman i Akaba, Mrtvo more i Crveno more čine nezaobilazne atrakcije ove zemlje Bliskog Istoka.

Maldivi
Daleke destinacije

Maldivi

Pobegnite od svakodnevice na odmor o kome sanjate! Maldivi kao sinonim za luksuz, istinsko uživanje i hedonizam. Maldivi se sastoje od više od 1000 ostrva, a samo neka od njih krase raskošna odmarališta na belom pesku koji okružuju neobjašnjive nijanse plave boje Indijskog okeana. Ugrabite Vaš komad raja!

Home
Promo ponude
Kontakt