Kategorije
Indija
Daleke destinacije

Indija

Indija kao unikatni dragulj, različitih religija i kultura, miks začina i mirisa, mira i spokoja, palata i tvrđava, lako razoružava i osvaja ljude. Upoznajte priču Indije, približite se njenom načinu života, doživite pravi kulturološki šok, otvorite srce i um i prepustite se.

Bali
Daleke destinacije

Bali

U dalekoj Indoneziji, smešteno je hinduističko ostrvo koje je poslednje decenije doživelo ekspanziju i osvojilo putnike širom sveta – Bali. Nazivaju ga još i ,,ostrvo bogova’’.

Tajland
Daleke destinacije

Tajland

Tajland se nalazi u Jugoistočnoj Aziji. Krase je egzotične plaže, hramovi, neverovatna priroda, ukusna hrana i bogat noćni život.

Šri Lanka
Daleke destinacije

Šri Lanka

Zemlja koju okružuje okean, bogata tradicijom i kulturom, tropskim šumama, divljim slonovima, sa nestvarnom prirodom i gostoljubivim stanovništvom, zemlja cimeta i takozvana suza Indije – magična Šri Lanka. Ostrvo bogate flore i faune, sa velikim brojem arheoloških nalazišta koji su pod zaštitom svetske kulturne baštine, plažama, planinama i džunglama privlači posetioce iz svih krajeva sveta.

Bugarska
Bugarska

Bugarska

Bugarska obiluje turističkim sadržajima, kako letnjom tako i u zimskom delu sezone. Ova zemlja se izdvaja po mnogo čemu - od kulture, istorije, kuhinje...

Sunčev Breg letovanje
Bugarska

Sunčev Breg

Sunčev Breg je jedno od najvećih i najpopularnijih letovališta u Bugarskoj, na obali Crnog mora. To je odmaralište sa Plavom zastavom. Nalazi se blizu Nesebara.

Borovec zimi
Bugarska

Borovec

Borovec je najstariji zimski turistički centar i jedno od najpopularnijih odmarališta u Bugarskoj. Udaljen je oko 75 km od Sofije i 475 km od Beograda

Terme Laško
Wellness & Spa

Terme Laško

Laško je gradić u istočnom delu Slovenije u podnožju planine Hum. Prvi put se spominje 1227. godine. U blizini su pronđeni ostaci iz rimskog perioda. Laško je najpoznatije po termama i pivu.