Kategorije
Antalijska regija
Turska

Antalijska regija

Antalijska regija se prostire na dužini od gotovo 600km i jedna je od najpopularnijih turističkih destinacija u Turskoj. Ako se pitate zašto je ova regija privlačna turistima, možemo reći da je puno razloga za to.

Egejska regija
Turska

Kušadasi

Kušadasi je poznata turistička destinacija u Turskoj, na obali Egejskog mora. Važi za najposećenije letovalište, zbog povoljnih cena u samom mestu i povoljnijih turističkih aranžmana. Do ove destinacije možete doći organizovano autobuskim prevozom, ili u sopstvenoj režiji.

Belek
Turska

Belek

Belek - tražite luksuz u Turskoj? Onda definitivno tražite Belek. Raskoš, komfor, glamur, rustika, robusnost...svi ovi pridevi ne mogu vam dovoljno približiti Belek, jer ovde hedonizam dolazi u novim dimenzijama.

Antalija
Turska

Antalija

Upoznajte Antaliju, grad pun prirodnih lepota, omiljen među gastronomima, ali poznat i po gostoprimstvu i nekim od najlepših hotela u Turskoj. Saznajte zašto je možda baš Antalija prava destinacija za Vas.

Kemer
Turska

Kemer

Smešten na obali Antalijskog zaliva, udaljen 42 km od Antalije, Kemer predstavlja dragulj Mediterana. Nekada ribarsko selo, a danas vrlo lepa turistička destinacija netaknute prirode i guste borove šume okružene planinama Taurus. Zbog čistog vazduha i prijatnih mirisa drveća, za ovo letovallište se često odlučuju porodice sa decom. Kemer ima obalu koja je dugačka 52 km, čisto more i prelepe plaže.

Side
Turska

Side

Na svega sat vremena vožnje od antalijskog aerodroma, udobno smešten na malom poluostrvu u Sredozemnom moru nalazi se spoj antičkog grada i modernog letovališta-  Side.

Sarimsakli plaža
Turska

Sarimsakli

Ovaj šarmantni gradić u zapadnoj Turskoj zapljuskuju talasi Egejskog mora. Ono po čemu je poseban Sarimsakli jeste prelepa boja mora i sitan zlatni pesak po kome se veruje da je dobio ime. Plaža je dugačka i široka idealna za uživanje u vrelom pesku.

Luksuzni hoteli u Antaliji
Turska

Luksuzni hoteli u Antaliji

Želite da provedete odmor u jednom od luksuznih hotela u Antalijskoj regiji? Saznajte u blogu koji hoteli u ovoj regiji nude bogat sadržaj i komforan smeštaj.

    1 2
Home
Promo ponude
Kontakt