Početna Blog Turska

Saznajte koji su luksuzni hoteli u Antaliji

Maštate o letu? Posebnom odmoru, uksuzu i hedonizmu u isto vreme? Ukoliko ste na sve ovo odgovorili potvrdno, imamo predlog za vas. Odluka o letovanju ovog puta pada na regiju tirkiznog mora Antalijske obale. Oivičena zelenim vrhovima planine Taurus, sa izvanrednom klimom tokom cele godine, Antalija je pravi izbor da se ovaj raj na zemlji poveže sa luksuznim odmorom.

Turska Kemer

Koji su to luksuzni hoteli u Antaliji?

Sledeći korak u planiranju vašeg odmora je odabir nekog od ovih fenomenalnih hotela u Antaliji. Jedan od onih koji će učniti da se zaljubite u Mediteran i da mu se uvek iznova vraćate jeste Hotel Titanic Deluxe Belek. Sa dve strane je okružen vodom, a do plaže možete stići ako se provozate katamaranom ili, pak, vozićem kroz prekrasni park. Na prostranoj plaži možete uživati u fenomenalnoj, Ultra All Inclusive usluzi. Hotel se nalazi u Beleku, koji je sinonim za luksuz. Ono što ističe ovaj hotel, jeste to što Titanic Deluxe hotel gostima nudi najrazličitije sadržaje.

Iz istog lanca Titanic hotela, nedaleko je i čuvena replilka broda – ovog puta u vidu Titanic Beach Lara hotela, koji je smešten na svojoj dugoj peščanoj plaži. Jedan je od simbola hotela na Lari, poznat po odličnoj usluzi i komforu. Hotel nudi brižljivo birane sadržaje i zato je pravi izbor i za one koji žele da budu u rizortu, ali i za one koji žele da posete prelepu Antaliju, biser mediteranske obale.

Još jedan biser luksuza u Beleku je i hotel iz čuvenog Rixos lanca. Provedite svoj odmor tako što ćete sebi priuštiti poseban ugođaj sa uslugom All Exclusive All Inclusive u Hotelu Rixos Premium Belek. Nalazi se na samoj peščanoj plaži i odlikuje ga odlična usluga, duga plaža i dobra reputacija koju nosi ime Rixos. Bilo da odaberete neku od komfornih soba, ili odlučite da odmor provedete u nekoj od luksuznih vila sa bazenom, svakako ćete biti oduševljeni onim što ovaj hotel nudi.

Antalijska regija turistima nudi raznovrsni sadržaj

Ukoliko, pak, želite da doživite i luksuznu avanturu, možete posetiti i “turski Diznilend” jedan od najvećih aqua parkova u Turskoj, čuveni The Land of Legends tematski hotel. Hotel u svom sadržaju ima sve što je potrebno i za uživanje, i za zabavu. Osim modernih i komfornih soba, hotel je opremljen svim vrstama gedžeta i raznih sadržaja kako za najmlađe tako i za one malo starije. Pored toga, u svom sastavu nalazi se i shopping mall sa buticima poznatih svetskih brenodva. Prava je preporuka za jednu luksuznu avanturu.

Lara – najpoznatija plaža koju krase luksuzni hoteli

Čuvena Lara plaža nudi gostima kako luksuzne hotele, blizinu grada i mnogobrojne sadržaje. Ukoliko želite da osetite duh Orijenta, onda je pravi izbor za vas Royal Holiday Palace hotel. Orijent kojim odiše ovaj “dvorac” neće vas ostaviti ravnodušnim. Obradujte svoja čula različitim gastronomskim ukusima, odmorite se među baldahinima i ostetite se kao glavni junak iz priče “1001 noć”.

Sherwood Exclusive Lara još jedan od bisera luksuznih hotela po kojima je Lara poznata. Ne treba posebno isticati kvalitet usluge, komfor i sve ono što ćete dobiti ako odlučite da posetite ovaj hotel.

Ako ste ljubitelj zelenila, borova i velikog prostranstva čuvenih kedrovih šuma, pravi izbor će biti na hotelima u regiji Kemera.

Ukoliko sa porodicom želite da uživate u luksuznom hotelu , okruženi zeleniolom, vaš izbor može biti i hotel Akka Atendon. Hotel je svoje sadžaje pažljivo prilagodio za najmlađe goste kroz različite sadržaje, ali i za one koji žele potpuni odmor. U okviru rizorta se nalazi dosta zelenila i poznat je po odličnoj usluzi i smeštaj.

Neka ovog leta jedan od luksuznih hotela u Antalijskoj regiji bude vaš izbor. Za sve dodatne informacije o ovoj čuvenoj regiji Turske, njenim hotelima i sadržajima koje nudi, možete nas pozovati na broj: 011/7777 070 ili nas posetiti u Eurojet poslovnici u Beo shopping centu.

 

Ponuda smeštaja u Antalijskoj regiji

Ponuda smeštaja u Antalijskoj regiji

Home
Promo ponude
Kontakt