Kategorije
Bali
Daleke destinacije

Bali

U dalekoj Indoneziji, smešteno je hinduističko ostrvo koje je poslednje decenije doživelo ekspanziju i osvojilo putnike širom sveta – Bali. Nazivaju ga još i ,,ostrvo bogova’’.

Tajland
Daleke destinacije

Tajland

Tajland se nalazi u Jugoistočnoj Aziji. Krase je egzotične plaže, hramovi, neverovatna priroda, ukusna hrana i bogat noćni život.

Zanzibar
Daleke destinacije

Zanzibar

Afričko ostrvo hedonizma, divnih nasmejanih ljudi, strastvenog plesa i muzike, ukusne hrane i krajnje bezbrige, pod sloganom Hakuna Matata!

Indija
Daleke destinacije

Indija

Indija kao unikatni dragulj, različitih religija i kultura, miks začina i mirisa, mira i spokoja, palata i tvrđava, lako razoružava i osvaja ljude. Upoznajte priču Indije, približite se njenom načinu života, doživite pravi kulturološki šok, otvorite srce i um i prepustite se.

Sejšeli
Daleke destinacije

Sejšeli

Arhipelag od 115 sejšelskih ostrva predstavlja pravi biser među svim ostrvima u Indijskom okeanu. Posebnost im daju masivne granitne stene sive boje koje izranjaju iz belog peska i u kombinaciji sa najtirkiznijom bojom mora i jarko zelenom bojom palmi i ostalih tropskih biljaka čine idealnu sliku hedonizma i potpunog uživanja

Maldivi
Daleke destinacije

Maldivi

Pobegnite od svakodnevice na odmor o kome sanjate! Maldivi kao sinonim za luksuz, istinsko uživanje i hedonizam. Maldivi se sastoje od više od 1000 ostrva, a samo neka od njih krase raskošna odmarališta na belom pesku koji okružuju neobjašnjive nijanse plave boje Indijskog okeana. Ugrabite Vaš komad raja!

Jordan
Daleke destinacije

Jordan

Mala i skrivena na Bliskom Istoku Kraljevina Jordan pravi je mamac za ljubitelje kulture, religije, arheologije, za istraživače koji obožavaju traganja za nestvarnim lepotama sveta. Mitovi i legende neprestano se prepliću, dok pustinja Wadi Rum, Aman i Akaba, Mrtvo more i Crveno more čine nezaobilazne atrakcije ove zemlje Bliskog Istoka.

Šri Lanka
Daleke destinacije

Šri Lanka

Zemlja koju okružuje okean, bogata tradicijom i kulturom, tropskim šumama, divljim slonovima, sa nestvarnom prirodom i gostoljubivim stanovništvom, zemlja cimeta i takozvana suza Indije – magična Šri Lanka. Ostrvo bogate flore i faune, sa velikim brojem arheoloških nalazišta koji su pod zaštitom svetske kulturne baštine, plažama, planinama i džunglama privlači posetioce iz svih krajeva sveta.

Japan
Daleke destinacije

Japan

Dovoljno je da Vam kažemo zemlja gde sunce izlazi, znaćete da govorimo o futurističkom Japanu. Zemlja sakure, šinto religije, gejši, aikida, sušija, šinkasen vozova, bonsai drveća. Japan je jedna od vodećih svetskih sila u svetu, nalazi se u istočnoj Aziji a okružuju ga Ohotsko, Žuto, Japansko i Istočno kinesko more. Japan je autentična zemlja, onog momenta kada stignete, uplovljavate u novi drugačiji svet kakav do sada niste imali priliku da vidite!

Home
Promo ponude
Kontakt