Kategorije
Maroko
Daleke destinacije

Maroko

Maroko ili zemlja pomorandži, zanosnih palata i vrtova, afričkih običaja i arapske tradicije. Gradovi Rabat, Fes, Meknes i Marakeš vodeće su atrakcije Maroka.

Nepal
Daleke destinacije

Nepal

Ušuškan između Indije i Tibeta mistični Nepal pruža pravu eksploziju boja, mirisa i ukusa Krova Sveta. Od užurbanih ulica Katmandua do bistrih planinskih jezera i pogleda na najviši vrh planete ova zemlja Himalaja će Vas oboriti s nogu.

Meksiko plaža
Daleke destinacije

Meksiko

Egzotično putovanje u najlepšem delu Centralne Amerike. Meksiko skriva mistične piramide Maja i Asteka, brojna gastronomska uživanja, rajske plaže i plavetnilo cenota.

Kuba
Daleke destinacije

Kuba

Kuba je jedini autentični tropski raj: besprekorni pesak karipskih plaža, raskošne avenije, oldtimer automobile jarkih boja, opuštenu atmosferu ostrva salse i mohita...

Peru
Daleke destinacije

Peru

Prizori magičnih Anda i vegetacije Amazona na vašem dlanu! U našoj ponudi grupnih aranžmana možete pronaći i savete i preporuke, kako biste se što sigurnije i komfornije upustili u avanturu predelima Južne Amerike.

Rio de Žaneiro
Daleke destinacije

Rio de Žaneiro

Rio de Žaneiro (Janeiro) je godinama jedno od najposećenijih odredišta južne hemisfere. Posetite ovu destinaciju i uživajte u čarima Brazila.

Ekvador
Daleke destinacije

Ekvador

Južnoamerička razglednica u jednoj zemlji! Živopisni i zadivljujući pejzaži Ekvadora koji se prostire između obala Pacifika, vrhova Anda i amazonskih tropskih šuma,

Dubai
Daleke destinacije

Dubai

Kad kažemo Dubai pomislimo na raskoš, modernu arhitekturu, jahte. Na to dodamo prelepu tirkiznu, peščanu plažu, ostrvo u obliku tropske palme i dobijamo odmor iz snova. Destinacija pogodna za putovanje tokom cele godine a posebno interesantna u zimskom periodu kada se temperatura kreće od 25-30 stepeni.

Home
Promo ponude
Kontakt