Kategorije
Egipat
Egipat

Egipat

Naši turisti uglavnom se odlučuju za Hurgadu, kao najatraktivniju i najpovoljniju destinaciju. Ovo nekada malo ribarsko naselje na obali Crvenog mora, danas je pravi turistički centar. Hurgada nudi zaista sve - odlične hotele svih kategorija, peščane plaže, čisto i toplo more, brojne mogućnosti za shopping, izlaske, ali i za miran, porodični odmor u sjajnim rizortima.

Hurgada
Egipat

Hurgada

Dobrodošli u Egipat! Zemlju gde je rođena jedna od najstarijih civilizacija, zemlju gde sunce sija preko 350 dana godišnje, gde je jedino preostalo od sedam svetskih čuda antičkog sveta, gde su ljudi uvek nasmejani, a more toplo.

Šarm el Šeik
Egipat

Šarm el Šeik

Samo letovalište se nalazi na 480 km od Kaira i važi za jedno od najpoznatijih mondenskih letovališta Egipta.

Medeni mesec u Egiptu
Egipat

Medeni mesec u Egiptu

Provedite medeni mesec u jednom od luksuznih hotela u Egiptu. U blogu saznajte koja su najpoznatija 3 hotela za medeni mesec u Egiptu, u Hurgadi.

Hoteli za mlade u Egiptu
Egipat

Hoteli za mlade u Egiptu

Egipat će vas osvojiti peščanim plažama i raznim mogućnostima za aktivan odmor. Imaćete priliku da se oprobate u vožnji kvadova, plivanju sa delfinima...

Porodični hoteli u Egiptu
Egipat

Porodični hoteli

Egipat nudi sadržaje i za decu i za odrasle. Saznajte u blogu Eurojet ponudu porodičnih hotela - sa akva parkovima, mini klubovima i animacijama za decu.

Luksuzni hoteli u Hurgadi
Egipat

Luksuzni hoteli u Hurgadi

Ako želite da provedete luksuzan odmor, Hurgada je pravi izbor za vas! Saznajte u blogu koji su najbolji luksuzni hoteli i priuštite sebi putovanje iz snova.

    1 2
Home
Promo ponude
Kontakt