Početna Blog Egipat

Porodični hoteli u Egiptu

Egipat za nezaboravnu avanturu i savršen odmor sa decom. I ove godine u našoj ponudi se nalazi niz porodičnih hotela, sa mnogobrojnim akva parkovima, mini klubovima i animacijama za decu.

Porodični hoteli u Egiptu

Egipat je destinacija gde ćete naći po nešto za svakog člana porodice, od brojnih dečijih animacija preko beskonačne vodene zabave i luksuznih hotela.

Porodični hoteli u Hurgadi – sve što treba da znate o njima

Hotel Jungle Aqua Park 4* je neverovatno odmaralište sa velikim izborom sportskih i društvenih aktivnosti, kako sa decu, tako i za odrasle. Bilo da planirate porodičan odmor ili aktivan odmor ovaj hotel je preporuka za sve generacije. Osim što ćete biti zadivljeni akva parkom koji poseduje ovaj hotel, svideće vam se i ostali sadržaji na otvorenom – 32 bazena, fudbalski teren, teniski teren, mini golf… Mini klub za decu je tu da ih zabavi i priredi im nezaboravan odmor u hotelu, a roditelji se mogu opustiti dok deca uživaju u mini klubu.

Drugi hotel koji je odličan za odmor sa porodicom, jeste Hotel Caribbean World Resorts Soma Bay 5*. Nalazi se u mirnom mestu Soma Bay, na jednoj od najlepših peščanih plaža u Hurgadi. Centar Hurgade je udaljen oko 50 km. Ovaj hotel ima idealan položaj za sve ljubitelje sprtova na vodi. U okviru hotela se nalazi preko 23 bazara, gde možete pronaći razne poklone, ručno pravljen nakit i slično. Uživaćete u peščanoj plaži i visokom kvalitetu usluge.

Zaliv Soma Bay je dug oko 5 kilometara i širok oko 2 kilometra, sa belim peščanim plažama i panoramskim pogledom na pustinjske dine .Idealno mesto je za sve koji žele da provedu odmor sa porodicom okruženi tišinom, mirom i luksuzom.

Uživanje u veličanstvenom pogledu na Crveno more nudi Hotel Long Beach Resort 4*, koji se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži. Od centra Hurgade je udaljen oko 20 km. Hotel ima odličnu uslugu, hranu po svetskim standardima i jedan je od najtraženijih hotela u Hurgadi. Deca će uživati u mini klubu, igralištu i zabavnom centru.

Još jedan od luksuznih hotela na obali Crvenog mora je SeaGull Beach Resort 4*, smešten na samoj plaži. U okolini hotela se nalaze poznati restorani, bazari, shopping centri i diskoteke. Hotel se nalazi u Šeraton ulici, koja je duga kilometrima i poznata je po gužvi. Gostima su na raspolaganju dve plaže, sa postepenim ulaskom u vodu i aqua park sa kontrolisanom temperaturom vode i 11 tobogana. U okviru hotela se nalazi i mali zoo-vrt.

El Memša je idealno mesto za letovanje gde se pruža veliki izbor odličnih hotela, plaža, večernje zabave i mogućnost dobrog shoppinga. Nema mnogo saobraćaja, nedaleko je i sam centar Hurgade i Šeraton ulica. Na početku šetališta El Memša, na peščanoj plaži Crvenog mora i na samo pet kilometara od Nove marine, nalazi se Hotel Albatros White Beach Resort 5*.  Hotel poseduje lepu privatnu peščanu plažu.

U modernom, turističkom delu El Memše,  na oko 5 km od centra Hurgade – Sakale, nalazi se Hotel Swiss Inn Resort (ex Hilton Resort). Ovaj rizort poseduje 3 bazena, akva park sa 7 tobogana, 2 igrališta, mini klub i uređenu, privatnu, peščanu plažu sa marinom. Zbog svega toga, on je odličan porodični hotel.

 

Ponuda hotela za porodice u Hurgadi

Home
Promo ponude
Kontakt