Početna Blog Egipat

Zašto provesti medeni mesec u Egiptu?

Medeni mesec treba da bude nezaboravno i romantično putovanje, prilika da od vašeg odmora nastane bajka koju ćete celog života pamtiti, a putovanje u Egipat vam baš to pruža. Egipat vam nudi mogućnost da uživate u luskuznim hotelima, ali i da osetite dozu avanturističkog putovanja.

Medeni mesec u Egiptu je nešto što ćete pamtiti čitavog života. Pored prelepog Crvenog mora i prostranih plaža, u Egiptu su vam na raspolaganju luksuzni rizorti koji su posebno namenjeni parovima koji žele da se prepuste čarima medenog meseca.

3 luksuzna hotela koja Eurojet preporučuje za medeni mesec

Steigenberger Pure Lifestyle 5* je hotel koji nudi novu dimenziju luksuza i opuštanja! Predviđen je isključivo za odrasle osobe. Zabavni program koji nudi ovaj hotel pružiće vam nezaboravan medeni mesec.

Sentido Palm Royale Soma Bay 5* Idilično utočište na plaži sa površinom od 70 000 m² uređenih vrtova i plažom dugom oko 1.2km. Smešten je južno od Hurgade, u zalivu Soma Bay, sa kristalno čistom vodom, impresivnim vrtovima i peščanom plažom.

Za sve ljubitelje podvodnog sveta i ronjenja, preporuka je Hotel Albatros Citadel Resort 5* koji se nalazi na plaži koja ima i koralni greben. Plaža je privatna, duga oko 1.6 km, jedan deo plaže je peščan, a drugi deo je šljunkovit. Hotel je zgrađen od prirodnih stena, koje su ručno isklesane iz obližnjih planina, a jedinstvenom ahitekturom podseća na utvrđeni grad.

Koji god hotel za medeni mesec odaberete, jedno je sigurno – uživaćete u zemlji faraona i večitog sunca!

 

Ponuda hotela za medeni mesec u Egiptu

Home
Promo ponude
Kontakt