Početna Blog Egipat

Hoteli za mlade u Egiptu

Egipat je poznat po svojoj pristupačnosti i savršenoj usluzi. Osvojiće vas dugim peščanim plažama, raznim mogućnostima za aktivan odmor: ronjenje, jahanje kamila u pustinji, krstarenje... Imaćete priliku da se upoznate sa jednim od najstarijih gradova na svetu, a to je Luksor, zaštitinim znakom Egipta – piramidama i Svingom, da posetite grobnice egipatskih faraona u Dolini Kraljeva, da se vozite dolinom reke Nil... Ljubitelji avanture imaće priliku da se oprobaju u vožnji kvadova kroz pustinju uz posetu beduinskom selu, da plivaju sa delfinima u njihovom prirodnom staništu i još dosta toga.

Top hoteli za mlade u Hurgadi

 

Hotel Continental Hurghada 5* se nalazi u novom turističkom delu El Memša, okružen je velikim vrtovima, poseduje privatnu peščanu plažu sa luksuznom marinom. El Memša je idealno mesto za letovanje gde se pruža veliki izbor odličnih hotela, plaža, večernje zabave i mogućnost dobrog shoppinga. Nema mnogo saobraćaja, nedaleko je i sam centar Hurgade i Šeraton ulica, kao i novi muzej Hurgade sa impresivnom kolekcijom artefakta iz Egipta.

Steigenberger Pure Lifestyle 5*  pružiće vam luksuzan odmor za pamćenje! Okolina hotela Steigenberger Pure Lifestyle 5* je pogodna za bavljenje aktivnostima poput:

  • igranja golfa
  • ronjenja
  • vožnje kanua.

Sahl Hasheesh je nova turistička zona Hurgade, na samom jugu. Plaža u Sahl Hasheeshu jedna je od najlepših plaža u zalivu na egipatskoj obali. Hotel Premier Le Reve 5* nalazi u zalivu Sahl Hashesh, na privatnoj peščanoj plaži. U poslednjih nekoliko godina osvojio je više nagrada i priznanja za vrhunski kvalitet usluge. Nalazi se i na listi najboljih hotela u Egiptu, kao i među 25 najluksuznijih hotela na Bliskom istoku.

 

Preporuka hotela za mlade u Hurgadi

Home
Promo ponude
Kontakt