Početna Blog Egipat

Luksuzni hoteli u Hurgadi

Ako želite da provedete luksuzan odmor, Hurgada je pravi izbor za vas! Tamo se nalazi veliki broj rizorta koji obiluju luksuzom i mnogobrojnim sadržajima za maksimalno uživanje u odmoru.

Egipatsko gostoprimstvo i evropski luksuz spojeni su u hotelu Kempinski Soma Bay Luxury 5*, koji je izgrađen u orijentalnom stilu i jedan je od najluksuznijih hotela u ovom delu Egipta. Preporuka je za sve koji žele kvalitetnu uslugu i pravi luksuz. Hotel poseduje nekoliko bazena okruženih lagunama, “lenju reku”, fitnes centar i spa centar. Za najmladje su tu bazeni i mini klub. Soma Bay, poznat je po luksuznim hotelima, dugačkoj peščanoj plaži i visokom kvalitetu usluge.

Pet odmarališta, među kojima su i Kempinski i Sheraton, imaju pristup golf terenu sa 18 rupa i golf akademiji koju je dizajnirao poznati golf igrač Gari Player.

Sheraton Soma Bay 5*, se nalazi na plaži dugoj 800 m. Manji deo plaže je sa koralnim grebenom, što je idealno za zaljubljenike u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona. Gostima ovog hotela su na raspolaganju porodični akva park, brojni vodeni sportovi, predivna plaža i spa centar.

Koji su još luksuzni hoteli u Hurgadi vredni pažnje?

  • Baron Palace Sahl Hasheesh 5* je izuzetno luksuzno odmaralište, u srcu prelepog zaliva Sahl Hasheesh. Hotel raspolaže peščanom plažom koja se prostire na površini većoj od 600 m² i infiniti bazenima, koji se greju u toku zime. Infiniti bazeni nude izvanredan pogled na zalazak sunca i more. Plaža u Sahl Hasheeshu jedna je od najlepših plaža u zalivu na egipatskoj obali Crvenog mora, a oduševiće vas i prelep trg i stari grad Sahl Hasheesh-a. Zaliv Sahl Hasheesh dom je brojnih ostrva i koralnih grebena idealnih za otkrivanje najlepšeg podvodnog sveta.
  • Rixos Premium Magawish Suites and Villas 5* smešten između intenzivnih tirkiznih voda i predivne peščane plaže. Za sve koji žele istražiti podvodni svet, ovaj hotel je sa njegovim ronilačkiim klubom savršeno odredište. Hotel je savremenog i elegantnog dizajna i nudi privatne kabine na plaži sa uslugom batlera. Gostima nudi svaki vid komfora, kako bi vaš odmor bio baš onakav o kakvom ste sanjali!
  • Premier Le Reve Hotel & Spa 5* namenjen je isključivo za odrasle osobe. Gostima hotela su na raspolaganju bazeni sa slatkom i morskom vodom, kao i krovni bazen sa staklenom kupolom i spa centar. Hotel se nalazi na privatnoj plaži,plićak je dosta dug, pa je kupanje moguće sa pontona i preporučuje se obuća za vodu. U poslednjih nekoliko godina osvojio je više nagrada i priznanja za vrhunski kvalitet usluge, nalazi se na listi najboljih hotela u Egiptu, kao i među 25 najluksuznijih hotela na Bliskom istoku.

 

Preporuka luksuznih hotela u Hurgadi

Home
Promo ponude
Kontakt