Kategorije
Terme Ptuj
Wellness & Spa

Terme Ptuj

Za odmor kakav su svojevremeno imali rimski imperatori preporučujemo Terme Ptuj. Ovo su jedne od najmlađih lečilišta u Sloveniji, sa 35 godina tradicije. Nalaze se na oko 128 km od Ljubljane, na nadmorskoj visini od 230m, u najstarijem slovenačkom gradu – Ptuj.

Pogled na Otočec
Wellness & Spa

Otočec

Otočec je mesto na kome vam nikada neće biti dosadno. Nadaleko čuven po romantičnom dvorcu na ostrvu reke Krke.

Maroko
Daleke destinacije

Maroko

Maroko ili zemlja pomorandži, zanosnih palata i vrtova, afričkih običaja i arapske tradicije. Gradovi Rabat, Fes, Meknes i Marakeš vodeće su atrakcije Maroka.

Japan
Daleke destinacije

Japan

Dovoljno je da Vam kažemo zemlja gde sunce izlazi, znaćete da govorimo o futurističkom Japanu. Zemlja sakure, šinto religije, gejši, aikida, sušija, šinkasen vozova, bonsai drveća. Japan je jedna od vodećih svetskih sila u svetu, nalazi se u istočnoj Aziji a okružuju ga Ohotsko, Žuto, Japansko i Istočno kinesko more. Japan je autentična zemlja, onog momenta kada stignete, uplovljavate u novi drugačiji svet kakav do sada niste imali priliku da vidite!

Nepal
Daleke destinacije

Nepal

Ušuškan između Indije i Tibeta mistični Nepal pruža pravu eksploziju boja, mirisa i ukusa Krova Sveta. Od užurbanih ulica Katmandua do bistrih planinskih jezera i pogleda na najviši vrh planete ova zemlja Himalaja će Vas oboriti s nogu.

Rogaška Slatina
Wellness & Spa

Rogaška Slatina

Rogaška Slatina je jedno od najstarijih termalnih lečilišta u Sloveniji, sa tradicijom dugom preko 400 godina. Nalazi se u istočnom delu Slovenije.

Pamporovo
Bugarska

Pamporovo

Pamporovo je zimski turistički centar na Rodopima u Bugarskoj. Nadmorska visina mesta je 1.620 m, a najviši je Snežanka na 1.928 m.

Portorož
Wellness & Spa

Portorož

Portorož je poznato mondensko turističko mesto mediteranskog podneblja sa stogodišnjom zdravstvenom tradicijom. Lociran u mirnoj uvali piranskog zaliva, na najsevernijem delu Jadrana, na slovenačkoj obali dugačkoj nešto više od 40 km. Nalazi se 130 km od Ljubljane, od Beograda oko 660 km, a od Kopra samo 15 km.