Početna Blog Wellness & Spa

Terme 3000 - Moravske Toplice

Najpoznatije mesto po SPA centrima su Moravske Toplice, u Prekmurju u Sloveniji. Mesto ima oko 6.000 stanovnika. Terme 3000 raspolažu sa tri hotela. U Termama 3000 - Moravskih Toplica izvire čuvena termomineralna voda crne boje. Ova crna termomineralna voda je osnova zdravstvene, wellness i kupališne ponude Termi 3000. Voda ima blagotvorno dejstvo na zdravlje, kožu, a najbolje rezultate pokazuje kod reumatskih tegoba i tegoba s lokomotornim sistem.

3 minuta čitanja
Terme 3000 Moravske Toplice

Terme 3000 – Moravske Toplice su najpoznatije po SPA centrima

Nalaze se u Prekmurju u Sloveniji i imaju oko 6.000 stanovnika, dok Terme 3000 raspolažu sa tri hotela. U Termama 3000 – Moravske Toplice izvire čuvena termomineralna voda crne boje. Ova voda je osnova zdravstvene, wellness i kupališne ponude Termi 3000. Voda ima blagotvorno dejstvo na zdravlje, kožu, a najbolje rezultate pokazuje kod reumatskih tegoba i tegoba s lokomotornim sistem.

Terme 3000 – Moravske Toplice jedne su od većih banja u Sloveniji i odlične su za goste svih uzrasta. Za najmlađe postoji aquapark u jednom delu temi, dok se u drugom delu možete potpuno opustiti u wellness centru, kao i treća celina – golf igralište, namenjena sportistima.

Aqualoop je prvi vodeni park u svetu koji je dobio tobogan sa punim okretom (360o). To je ujedno i najspektakularniji tobogan Termi 3000. Vožnja traje oko 7 sekundi, sa brzinom do 80 km/h. Od ostalih tobogana najduži su 170 m i 140 m, a neki imaju vizualne i zvučne efekte. U aquaparku postoji i:

  • divlja reka sa brzacima
  • vodeno-vazdušne ležaljke
  • slapovi
  • gejziri
  • plivanje protiv struje
  • staze za plivanje…

Gostima i posetiocima na raspolaganju je veliki broj spoljašnjih i unutrašnjih bazena sa crnom termomineralnom vodom, kao i sa običnom vodom.

Iz čega se još sastoje Terme 3000 – Moravske Toplice?

U Termama 3000 možete uživati u Wellness centru, koji je odličan za zdravlje, opuštanje i brigu o lepoti. Wellness Thermalium jedan je od najvećih u Sloveniji i ovde možete birati između raznovrsnih usluga. Drugi deo je poznat Thai centar sa raznovrsnom ponudom tajlandskih masaža i antistres tretmana. Stručnjaci i terapeuti dolaze sa Tajlanda.

Golf igralište Livada je treći deo Termi 3000. Golferi će se susresti s nizom vodenih prepreka, širokim čistinama, zanimljivo oblikovanim travnjacima. Golf teren je pogodno kako za početnike tako i za iskusne igrače golfa. Sve to možete naći na golf igralištu Livada. Igralište se nalazi na samo nekoliko koraka od Hotela Livada Prestige, ima 18 rupa i prostire se na više od 50 hektara.

Terme 3000 - Moravske Toplice
Home
Promo ponude
Kontakt