Početna Blog Grčka

Grčka apartmani

Ukoliko vas Grčka apartmani 2022 asociraju na letovanja sa najdražima, uživanje u čistom moru i peskovitim plažama - na pravom ste mestu!

2 min
Leto Grcka apartmani

Grčka leto 2023

Letovanje u Grčkoj je oduvek imalo posebnu draž! Ovo nije slučajno, s obzirom da se u Grčkoj nalazi veliki broj mesta koja nude sadržaje za sve generacije. Od najmlađih od najstarijih, iz Grčke se svi vrate puni utisaka. Zato, ukoliko želite da uživate i iskoristite leto 2023. na pravi način,  Grčka je pravi izbor za vaše letovanje za pamćenje!

Grčka je udaljena od naše zemlje samo 750 km, te je ovo još jedan od razloga zbog kojih je Grčka toliko popularna među našim turistima.

U nastavku saznajte više o različitim regijama u Grčkoj. Takođe, možete pogledati Eurojet ponudu apartmana u Grčkoj. Ukoliko vas ipak više zanima hotelski smeštaj, pogledajte našu ponudu hotela u Grčkoj.

Pročitajte više o regijama:

Halkidiki

Halkidiki

Halkidiki je veliko poluostrvo koje zauzima severni deo Egejskog mora. Pošto je veoma razuđeno njega čini sklop tri manja poluostrva Kasandra, Sitonija i Atos

Olimpska regija
Grčka

Olimpska regija

Retki  su ljudi sa ovog podneblja koji su ljubitelji Grčke obale i letovališta a da bar jedan put nisu svratili u Paraliju…Šta je to što ova oblast nudi  i zbog čega joj se srpski turisti stalno vraćaju?

Strimonikos
Grčka

Strimonikos

Ova oblast jedna je od najtraženijih destinacija kada je u pitanju porodični odmor. Oblast Strimonikos prepoznatljiva je po skoro 10 km dugoj peščanoj plaži.

Tasos
Grčka

Tasos

Tasos – najzelenije grcko ostrvo poznato je po redovima maslinjaka i borovih suma na planinama. Zbog toga ga nazivaju i “suma koja pliva”. Temperatura tokom cele godine je prijatna, a vazduh ispunjen najlepsim mirisima.

Kefalonija
Grčka

Kefalonija

Kefalonija je prvenstveno jedno mirno ostrvo koje obiluje neverovatnom prirodom i preporučuje se svim turistima koji vole spoj prelepih plaža, neverovatnih boja, zelenila i celokupne prirode.

Evia
Grčka

Evia

Evia (Eubeja) – Je po veličini, drugo ostrvo u Grčkoj i treće u istočnom Mediteranu, nalazi se na oko 180 km južno od Paralije. Površine oko 3.700 km2, na istočnoj obali Grčke, severno od Atine.

Lefkada
Grčka

Lefkada

Ukoliko ste rešili da ovo letovanje učinite posebnim i malo drugačijim nego ranije, Lefkada je idealna destinacija za tako nešto.  U nastavku je kratak spisak najfantastičnijih plaža na Lefkadi, od kojih se ni jedna ne može izdvojiti kao najlepša.

Skiatos
Grčka

Skiatos

Sa preko 200 ostrva koje možete odabradi, planiranje odmra u Grčkoj može se činiti zastrašujućim zadatkom – svako ostrvo nudi nešto drugačije i svakako je istraživanje dobar način da se iskusi ova raznolikost. Ali, ukoliko vam nestaje vremena Skiatos nudi upečatljiv niz aktivnosti koji će odgovarati različitom krugu ljudi.

Krit
Krit

Krit

Krit je ostrvo nesvakidašnje lepote, prelepih rajskih plaža i bogate kulturno istorijske prošlosti. Ovo jedinstveno ostrvo privlači pažnju posetilaca širom sveta, upravo zbog svoje posebnosti, zbog čega se mnogi vraćaju više puta na ovo najveće grčko ostrvo,

Smeštaj u Grčkoj:

Home
Promo ponude
Kontakt