Kategorije
Grčka
Grčka

Grčka

Kako odabrati pravu destinaciju za aktivni odmor u Grckoj? Pored, svakako, najbitnijeg dela letovanja, sunčanja na plaži i brčkanja u vodi, tražimo i ako možemo da obiđemo neke istorijske znamenisti, prirodna bogatstva i bogatu istoriju koju poseduje ta destinacija i vratimo se sa puno uspomena kojima ne dozvoljavam da tako lako izblede.

Skiatos
Grčka

Skiatos

Sa preko 200 ostrva koje možete odabradi, planiranje odmra u Grčkoj može se činiti zastrašujućim zadatkom - svako ostrvo nudi nešto drugačije i svakako je istraživanje dobar način da se iskusi ova raznolikost. Ali, ukoliko vam nestaje vremena Skiatos nudi upečatljiv niz aktivnosti koji će odgovarati različitom krugu ljudi.

Sarti
Grčka

Sarti

Sa svojim „čuvarima“ Vurvuruom sa jedne i Sikiom sa druge strane dok mu leđa pokriva planina a ispred njega je beskrajno more, odmara se suvereni „vladar“ istoka Sitonije, Sarti.

Krf
Grčka

Krf

Ostrvo Krf je pravi biser Grčke. Pripada grupi Jonskih ostrva i svojom prirodnom lepotom, smaragdnim uvalama i kombinacijom istorijskih znamenitosti, mami veliki broj turista širom zemlje.

Rodos
Grčka

Rodos

Ostrvo na kome će vas zavesti divan mediteranski ambijent, slikovite plaže i šarmantan stari grad. Rodos važi za najveće, a ujedno i najlepše ostrvo u arhipelagu Dodekanezu. Čak postoji legenda o nastanku ovog ostrva, gde se pominje postojanje nimfe Rodos, koja ima izuzetnu lepotu. U nju se zaljubio bog sunca Helion koji je prema legendi nimfu obasipao zracima sunca i pretvorio u ostrvo. 

Olimpska regija
Grčka

Olimpska regija

Retki  su ljudi sa ovog podneblja koji su ljubitelji Grčke obale i letovališta a da bar jedan put nisu svratili u Paraliju...Šta je to što ova oblast nudi  i zbog čega joj se srpski turisti stalno vraćaju?

Leptokarija
Grčka

Leptokarija

U prevodu Leptokarija znači “selo lešnika”, koji i rastu u mestu. Mesto je za porodični odmor, posebno preporučeno za roditelje sa malom decom jer je mirno letovalište.

Strimonikos
Grčka

Strimonikos

Ova oblast jedna je od najtraženijih destinacija kada je u pitanju porodični odmor. Oblast Strimonikos prepoznatljiva je po skoro 10 km dugoj peščanoj plaži.

Lefkada
Grčka

Lefkada

Ukoliko ste rešili da ovo letovanje učinite posebnim i malo drugačijim nego ranije, Lefkada je idealna destinacija za tako nešto.  U nastavku je kratak spisak najfantastičnijih plaža na Lefkadi, od kojih se ni jedna ne može izdvojiti kao najlepša.

Home
Promo ponude
Kontakt