Kategorije
Vrachos Beach
Grčka

Vrachos Beach

Ne krivimo vas ako prvi put čujete za Vrahos, jer ovo mesto je dosta sveže na našem turističkom nebu i nije toliko poznato kao na primer njegova komšinica Parga, koja je udaljena tridesetak kilometra odatle, te ako letujete u Pargi ovo je sjajno mesto u koje možete svratiti.

Vrasna
Grčka

Vrasna

Vrasna je manje mesto na Egejskoj obali. Nalazi se nedaleko od Soluna, a ova distanca se čini još manjom ako u obzir uzmemo dobru povezanost auto-putem. Vrasna je pravi odabir za porodice, porodice sa decom, starije parove i sve ljubitelje mirnijeg odmora.

Asprovalta
Grčka

Asprovalta

U samoj sredini zaliva Strimoni smeštena je Asprovalta, iznad nje brda i zelenilo a pod njom jedna od najlepših gradskih plaža, peščana i široka sa sitnim šljunkom koji predstavlja prirodnu granicu peska i vode.

Stavros
Grčka

Stavros

Svake godine pred početak leta sebi potavljamo isto pitanje, gde na letovanje? Ponuda je svakako široka i raznolika, a pre svega želeli biste da iskusite nešto novo.  Ako putujete porodično i želite miran odmor Stavros će vam svakako prijati. Ovaj mali ribarski gradić nalazi se u solunskoj regiji u zalivu Strimonikos.

Zakintos
Grčka

Zakintos

Jednom kada se budete uverili u divote puta koji donosi put ka Zakintosu, poželećete opet da ga prođete.

Kefalonija
Grčka

Kefalonija

Kefalonija je prvenstveno jedno mirno ostrvo koje obiluje neverovatnom prirodom i preporučuje se svim turistima koji vole spoj prelepih plaža, neverovatnih boja, zelenila i celokupne prirode.

Jonska obala
Grčka

Jonska obala

Jonska obala je izuzetno popularna regija za letovanje naših turista. Nalazi se u oblasti Epir, što na grčkom jeziku znači kontinent.

Parga
Grčka

Parga

Parga je gradić na Jonskom moru, u oblasti Epir, između Igumenice i Preveze, preko puta Krfa. Parga je izuzetno mesto sa bogatom istorijom koja se oseća u atmosferi dok šetate lukom, uzanim kamenim ulicama, uživate u restoranima i kafićima. Položaj pruža mogućnost posete ostrvima Paxos, Antipaxos i Krf s kojima je povezana brodskim linijama tokom letnjih meseci kao sto je lokalnim autobuskim linijama povezana s Igumenicom i Prevezom.

Sivota
Grčka

Sivota

Ukoliko bi hteli Sivotu da opišemo u najkraćim crtama to bi bilo – grčki Karibi.  Netaknuta priroda oko ovog živopisnog ribarskog sela poziva turiste da istraže sve njene tajne.  Okruženo zelenim brdima sa nepreglednim maslinjacima i šumama, razuđene infrakstrukture odaje utisak da niste u klasičnom grčkom letovalištu. To je upravo i jedno od glavnih zapažanja svih koji dođu u Sivotu. 

Home
Promo ponude
Kontakt