Kategorije
Evia
Grčka

Evia

Evia (Eubeja) - Je po veličini, drugo ostrvo u Grčkoj i treće u istočnom Mediteranu, nalazi se na oko 180 km južno od Paralije. Površine oko 3.700 km2, na istočnoj obali Grčke, severno od Atine.

Tasos
Grčka

Tasos

Tasos - najzelenije grcko ostrvo poznato je po redovima maslinjaka i borovih suma na planinama. Zbog toga ga nazivaju i "suma koja pliva". Temperatura tokom cele godine je prijatna, a vazduh ispunjen najlepsim mirisima.

Alexandroupolis
Grčka

Alexandroupolis

Alexandroupolis je malo romantično mesto koje je poslednjih godina vrlo privlačno za turiste koji žele da upoznaju skrivene destinacije Grčke. Upoznajte i vi ovo šarmantno mesto na istoku Grčke.

Nei Pori
Grčka

Nei Pori

Nei Pori, primorsko mesto, jedno je od najpopularnijih letovališta u Grčkoj. Smešten ispod planine Olimp, od makedonske granice je udaljen oko 160 km a od Katerinija je udaljen oko 40 km. Na par kilometara severno od Nei Porija nalazi se poznato letovalište Platamon, a na jugu, severna delta reke Pinios.

Krit
Krit

Krit

Krit je ostrvo nesvakidašnje lepote, prelepih rajskih plaža i bogate kulturno istorijske prošlosti. Ovo jedinstveno ostrvo privlači pažnju posetilaca širom sveta, upravo zbog svoje posebnosti, zbog čega se mnogi vraćaju više puta na ovo najveće grčko ostrvo,

Retimno
Krit

Retimno

Retimno je glavni grad i centar istoimene regije Retimno, udaljen oko 80 km od Herakliona, glavnog grada na ostrvu Krit. Kosmolitsko letovalište na obali mora očarava svojom energijom i atmosferom, gostoljubivošću i kvalitetom ponude.

Hanja
Krit

Hanja

Najživopisnija regija Krita- Hanja, zauzima istočni deo ostrva, dok je istoimeni glavni grad, smešten u podnožju Belih planina.Hanja je jako slikovita i šarenolika, vredna svake posete, a drugi je najveći grad na ostrvu i centar oblasti Hanje i deli se na stari i moderni deo.

Heraklion
Krit

Heraklion

Heraklion ili Kandia, kako je je nazivan u srednjem veku, zauzima gotovo centralnu poziciju na ostrvu. Glavni je grad ostrva, administrativni, kulturni i lučki centar, pa i trgovinski još iz perioda Vizantije. Danas je vrlo moderan, uređen, četvrti po veličini u Grčkoj, ali ima i stari deo grada koji odiše duhom starih vremena.

Leto Grcka apartmani
Grčka

Grčka apartmani

Letovanje u Grčkoj je oduvek imalo posebnu draž! Ovo nije slučajno, s obzirom da se u Grčkoj nalazi veliki broj mesta koja nude sadržaje za sve generacije. Od najmlađih do najstarijih, u Grčkoj se svi lepo provedu.

Home
Promo ponude
Kontakt