Filteri

Filteri

Apartmani Exit Odlična cena
  • Od Centra: 200 m

Exit Apartmani su idealno locirani i nalaze se na oko 200 m od skijaškog centra na Kopaoniku. Kompleks predstavlja centar zabavnog života sa velikim brojem restorana, kafića, diskoteka u okviru koga se nalaze i brojni sadržaji: prodavnice, pošta, apoteka, knjižara, poslastičarnica i suvenirnica.

Vidi ponudu
JAT apartmani Odlična cena
  • Od Centra: 200 m

JAT apartmani se nalaze u centru skijališta, u blizini svih glavnih sadržaja Kopaonika, kao i u neposrednoj blizini ski staza i liftova. Restoran Boing je jedno od glavnih obeležja Jatovih apartmana. Poznat po vrlo ukusnim tradicionalnim jelima sa pristupačnim cenama.

Vidi ponudu
Hotel Club A Odlična cena
  • Od Centra: 200 m

Hotel Club A se nalazi u samo centru Kopaonika, u blizini apartmana Konaci. Poznat je hotel sa tradicijom dugom tri decenije i jedan je od popularnijih hotela na planini. Zbog svoje centralne lokacije i svog dugogodisnjeg iskustva, hotel se može pohvaliti stalnim gostima i porodičnom atmosferom.

Vidi ponudu
Hotel Grey Preporuka!
  • Od Centra: 150 m

Hotel Grey se nalazi u samom srcu skijališta, u podnožju ski staze Karaman greben, i predstavlja pravi primer hotela ski in-ski out. Koncept mini hotela sa fokusom na kvalitetan i komforan smeštaj i bogatom ponudom hotelskog sadržaja, čine ovaj objekat vrlo posebnim. Otvoren je u decembru 2015.godine i već je postao sinonim za gostoprimstvo, uživanje i hotel koji garantuje pravi odmor na planini.

Vidi ponudu
    1 2
Home
Promo ponude
Kontakt