Početna Blog

Izleti u Antalijskoj regiji

Širok asortiman izleta u Antalijskoj regiji u Turskoj

Hamam

Tursko kupatilo ili hamam je važan deo turske kulture koja su služila kao mesta za socijalizaciju. Danas je hamam mesto za uživanje, opuštanje i potpunu relaksaciju. Tretmanu prethodi boravak u slanoj sobi, sauni i parnom kupatilu kako bi se svi toksini izbacili na povšinu našeg tela, da bi nakon usledila piling masaža penom na zagrejanim mermernim pločama i opuštajuća masaža na samom kraju.

Delfinarijum 

U okviru delfinarijuma imate jedinstvenu priliku da uživate u predstavi delfina i morskih lavova koji će izvoditi razne akrobacije sa iskusnim trenerima. Ove izuzetno pametne životinje će vam pokazati kako igraju košarku, pevaju, crtaju, pozdravljaće se sa vama, prskati vas i mahati vam i fotografisati se. Predstava je podjednako zanimljiva deci i odraslima. Za one smelije koji žele da iskuse nešto jedinstveno tu je i plivanje sa delfinima.

 

Aqua park The Land Of Legends – Zemlja legendi

Najveći i najbolje opremljeni akvaparkovi koji broje čak i preko 70 tobogana raspoređenih po tematskim celinama, luna park sa rolerkosterima i druge adrenalinske vožnje, plivanje sa delfinima, ajkulama, ražama i drugim manjim vrstama riba karakterističnih za područje mediterana, samo su neke od aktivnosti u kojima možete uživati u okviru akvaparkova.

Demre-Mira-Kekova

Ovaj istorijski izlet odličan je za sve one koj žele da saznaju više o drevnom hrišćanskom svetilištu i misterioznom svetu antike koji se nalazi na tlu Turske. U mestu Myra videćete stare likijske grobnice, pozorište koje su gradili Rimljani, posetićete rodno mesto Svetog Nikole ka oi njegovu crkvu u mestu Demre koja je danas pretvorena u muzej. Čućete sve o životu Svetog Nikole, saznaćete ono što ranije niste znali i imati jedinstvenu priliku da posetite meste gde se rodio i živo jedan od najvećih svetaca.

Krstarenje Mediteranom- tematski brodovi, luksuzne jahte

Obavezno izdvojite jedan dan kako biste uživali u panoramskom pogledu grada sa mora. Kupanje na otvorenom moru, otkrivanje skrivenih plaža, obilazak znamenitih atrakcija. Tematski brodovi ili luksuzne jahte, bilo da ste ljubitelj brodova sa bogatim sadržajima, animacionim programom i žurkama ili ste pak ljubitelj luksuznih jahti ono što je neizbežno jeste da su ovi izleti prilagođeni svim tipovima gostiju.

Akvarijum u Antaliji

Za sve ljubitelje vodenog sveta na raspolaganju je akvarijum u Antaliji čiji tunelski delo važi za najveći vodeni tunel na svetu. Osim obilaska preko 40 tematskih akvarijuma i najdužeg tunelskog dela, imaćete jedinstvenu priliku da se sankate i fotografišete sa figurama od leda u Ledenom muzeju. Lice u lice ćete se susresti sa nekim od najpoznatijih likova iz raznih oblasti. U čuvenom Wild parku ćete videte preko 100 vrsta tropskih životinja. A na samom kraju možete uživati u 7D bioskopu.

Jeep safari 

Za sve ljubitelje adrenalina, prirodnog okruženja, dobre fotografije. Idealna prilika da istražite obronke planine Taurus, da se upoznate načinom života i rada lokalnog stanovništva, a ujedno uživate u neopisivim pejzažima i koloritima koji će se konstantno smenjivati.

 

Ponuda hotela u Antalijskoj regiji:

Home
Promo ponude
Kontakt