Početna Blog Evropa

Evropski gradovi

Uživajte u nekom od evropskih metropola i upoznajte se sa različitim kulturama, narodima i zemljama.

2 min
Evropski gradovi

Obiđite evropske metropole za uspomene koje ne blede

Imate nekoliko slobodnih dana, voleli biste da otputujete negde van Srbije i upoznate neku od metropola? Razmišljate da posetite Pariz, Ajfelov toranj i Jelisejska polja? Ili Koloseum u Rimu kako biste zamislili želju kod Di Trevi fontane, a kasnije da odete do Venecije i provozate se gondolom? Ili možda planirate da obiđete dvorac Šembrun u Beču i probate ukusnu saher tortu, ili, pak, želite da probate najbolje baklave u Istanbulu?

Bilo da želite da obiđete najpoznatije turističke znamenitosti, popijete kafu na trgu sa pogledom na najlepše atrakcije, posetiti muzeje, probati najpoznatije kolače ili otići samo u šoping, sa nama možete vrlo lako i povoljno omogućiti sebi takvo zadovoljsto.

Za vas organizujemo autobuske ture do Istanbula, Kapadokije, šoping ture u Solun i Beč, avio ture do Moskve i Sank Peterburga. Takođe, za vas organizujemo i putovanja po vašoj želji – kolima ili avionom, u terminu koji želite.

Iskoristite povoljne ponude, veliki izbor direktnih letova iz Beograda i Niša i provedite slobodno vreme na najbolji mogući način.

Home
Promo ponude
Kontakt