Početna Blog Wellness & Spa

Life Class - Terme Sveti Martin

Terme Sveti Martin su jedinstvena destinacija i nalaze se u osamljenom selu Gornjeg Međimurja, ali još uvek u blizini gradskog života, zanimljivih događaja, festivala i znamenitosti.

Life Class - Terme Sveti Martin

Terme Sveti Martin su jedinstveno odmaralište

Priroda, zdrave i lokalne gastronomske delicije, moderan smeštaj, preko 100 godina tradicije u kupališnom turizmu, bogata ponuda za profesionalne i rekreativne sportiste, čine deo prvog Healthness resorta u Evropi.

Life Class Terme Sveti Martin su jedinstveno  odmaralište „Healthness“ usred netaknute prirode, ispunjeno gastronomskim poslasticama, modernim smeštajem, preko 100 godina tradicije u termalnom kupanju i nezaboravnom wellness ponudom. Poznat kao „Svet zdravih užitaka“, koncept zasnovan na terminu „zdravlje“ predstavlja kombinaciju aktivnog odmora, wellness iskustva i podizanja svesti o zdravlju.

Hotel je smešten na brežuljku koji oduzima dah, sa savremenim i dobro nameštenim sobama i luksuznim apartmanima. Nasuprot hotela, nalazi se apartmanski kompleks, smešten uz zelenu šumu, kao idealan izbor za porodični odmor ili odmor sa grupom prijatelja.

Prema analizama, voda u Termama Sveti Martin jedna je od najstarijih i najkvalitetnijih termomineralnih voda u Evropi. Prvi put otkrivena pre stotinak godina, vuče se sa dubine od 800 metara, a prosečna temperatura je 35 stepeni. Voda se sastoji od nekoliko hemijskih elemenata i sadrži litijum koji je dobar za stres i depresiju.

Koje sadržaje nude Terme Sveti Martin?

Oni koji vole wellness ovde će zaista uživati, jer odmaralište nudi više od 20 različitih vrsta masaža, kao i centar lepote. Kvalitet usluga garantuje zadovoljstvo, dok tretmani poput pilinga za lice, masažnih pločica i sapuna koji su ručno izrađeni u Termama Sveti Martin daju posebnu prednost.

Life Class Terme Sveti Martin nude brojne sadržaje za rekreativce, ali i za profesionalne sportiste. Od biciklizma do košarke, odbojke, tenisa, fudbala i rukometa, ovo odmaralište je ugostilo mnoge sportske timove, od državnih rukometnih i fudbalskih timova do rekreativaca koji se bave sportom u slobodno vreme. Sportski tereni, mogućnost iznajmljivanja bicikla, sala sa teretanom, hotelska teretana, trim staze, kao i golf igralište, samo su neke od opcija koje se nude svim starosnim grupama.

Terme Sveti Martin - masaža
Home
Promo ponude
Kontakt