Filteri

Filteri

Ponuda smeštaja

Hotel Rixos Premium Tekirova Preporuka!
  • Od Plaže: 0 m

Rixos Premium Tekirova 5* je od centra Kemera udaljen oko 17km, a oko 2km udaljen od samog centra regije Tekirova. Od aerodroma je udaljen oko 75 kilometara. Plaža je peščano-šljunkovita, dugačka oko 500m i odlična je za porodice sa decom, jer postoji i deo na plaži koji je pogodan za malu decu- Baby Beach. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni, kao i peškiri.

Vidi ponudu
Hotel Pirates Beach Club Preporuka!
  • Od Plaže: 0 m

Hotel se nalazi u podnožiju legendarne Tahtali planine u oblasti Tekirova. Od centra Kemera je udaljen 18 km, a od Aerodroma u Antaliji nekih 75 km. Hotel je lociran na sopstvenoj peskovito-šljunkovitoj plaži. Zbog brojnih i raznovrsnih sadržaja za najmlađe, kao i zbog borovih šuma u zaleđu objekta, hotel se prvenstveno preporučuje porodicama sa malom decom. Objekat je renoviran 2018. Godine. 

Vidi ponudu
Hotel Akka Alinda Odličan kvalitet
  • Od Plaže: 0 m

Ovaj hotel se nalazi u regiji Kiriš, na svega 7 km od Kemera, i na 65 km od aerodroma u Antaliji. Izlazi na peščano - šljunkovitu plažu. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni za goste hotela. Hotel Akka Alinda 5* je renoviran u periodu između 2014-2019 godine.

Vidi ponudu
    1 2
Home
Last minute
Kontakt