Početna Blog Wellness & Spa

Šmarješke Toplice

Šmarješke Toplice smeštene su u prelepoj prirodi jugoistočne Slovenije. Od Novog Mesta udaljene su 15 km, od Ljubljane 80km, odnosno oko 2 sata vožnje.

3 minuta čitanja
Šmarješke Toplice

Šmarješke Toplice

 

Šmarješke Toplice smeštene su u prelepoj prirodi jugoistočne Slovenije. Od Novog Mesta udaljene su 15 km, od Ljubljane 80 km, odnosno oko 2h vožnje. Terme su nadaleko poznate kao mesto za tretmane kod osoba koje imaju odredjene bolesti srca i krvnih žila, a lepota ovdašnje prirode i blagotvorno dejstvo klime, dopunjuju lekovite učinke toplog termalnog izvora. Štajerške terme su pioniri Slovenije u modernom pristupu wellness uslugama.

U ponudi Šmarjeških Toplica možete pronaći različite tretmane i programe koji su posebno dizajnirani za zdravo mršavljene. Ovi programi namenjeni su svima koji žele da promene svoje životne navike zbog brzog tempa života, stresa, industrijski proizvedene hrane, zagadjene okoline…

Kompleks Termi Šmajerske tolice obuhvata tri hotela, Hotel Toplice 4*, Hotel Vitarijum 4* i Hotel Šmarjeta 4*, koji su međusobno povezani bazenima, saunama i drugim wellness i spa sadržajima.

Kompleks obuhvata dva unutrašnja i tri spoljašnja bazena, od kojih se jedan nalazi na samom termalnom izvoru, a uz njih se nalaze i rimska, parna, finska sauna kao i kupke sa termalnom vodom.

Šmajerske Toplice predstavljaju pravu oazu mira i opuštanja i preporučuka su svima koji žele da se relaksiraju od užurbanog načina života.

Šmarješke Toplice priroda
Home
Promo ponude
Kontakt