Filteri

Filteri

Tip smeštaja

Broj zvezdica

Udaljenost od skijališta

Udaljenost od centra

Udaljenost od aerodroma

Opremljenost hotela

Opremljenost sobe

Tip sobe

Pogled

Tip gostiju

Tip usluge

Aktivnosti

Tip odmora

Ponuda

Apartmani Exit Odlična cena
  • Od Centra: 200 m

Exit Apartmani su idealno locirani i nalaze se na oko 200 m od skijaškog centra na Kopaoniku. Kompleks predstavlja centar zabavnog života sa velikim brojem restorana, kafića, diskoteka u okviru koga se nalaze i brojni sadržaji: prodavnice, pošta, apoteka, knjižara, poslastičarnica i suvenirnica.

Vidi ponudu
JAT apartmani Odlična cena
  • Od Centra: 200 m

JAT apartmani se nalaze u centru skijališta, u blizini svih glavnih sadržaja Kopaonika, kao i u neposrednoj blizini ski staza i liftova. Restoran Boing je jedno od glavnih obeležja Jatovih apartmana. Poznat po vrlo ukusnim tradicionalnim jelima sa pristupačnim cenama.

Vidi ponudu
Hotel Club A Odlična cena
  • Od Centra: 200 m

Hotel Club A se nalazi u samo centru Kopaonika, u blizini apartmana Konaci. Poznat je hotel sa tradicijom dugom tri decenije i jedan je od popularnijih hotela na planini. Zbog svoje centralne lokacije i svog dugogodisnjeg iskustva, hotel se može pohvaliti stalnim gostima i porodičnom atmosferom.

Vidi ponudu
Hotel Grey Preporuka!
  • Od Centra: 150 m

Hotel Grey se nalazi u samom srcu skijališta, u podnožju ski staze Karaman greben, i predstavlja pravi primer hotela ski in-ski out. Koncept mini hotela sa fokusom na kvalitetan i komforan smeštaj i bogatom ponudom hotelskog sadržaja, čine ovaj objekat vrlo posebnim. Otvoren je u decembru 2015.godine i već je postao sinonim za gostoprimstvo, uživanje i hotel koji garantuje pravi odmor na planini.

Vidi ponudu
Home
Promo ponude
Kontakt