Filteri

Filteri

Rogaška Slatina Odlična cena

Nezaboravno iskustvo i potpuno opuštanje u predivnom ambijentu okružen cvetnim vrtovima i zelenilom, povezan sa hotelom Lux Grand Sava 4*, odličan je izbor za individualne goste, ali i za porodice sa decom. Odaberite Superior sobe koje pružaju potpunu udobnost i opuštanje. Veliki izbor jednokrevetnih, dvokrevetnih soba i apartmana. Na predivnoj terasi kafea Cappuccino možete uživati u primamljivim ukusima kafe i kolača.

Vidi ponudu
Lux Grand Hotel Sava Superior Preporuka!

Povezan sa hotelom Grand Hotel Sava 4*, Lux nudi prednost kod prijema na recepciji hotela, sobe dekorisane u modernom stilu i opremljene premium kozmetikom, večernju pripremu sobe, direktan pristup na ROI Medico & Spa centar u Lotus bazen sa saunama, (ROI Spa: uključen 1x ulaz u toku boravka), direktan pristup Lux restoranu Kristal sa obogaćenom kulinarskom ponudom, mogućnost izbora jastuka.

Vidi ponudu
Hotel Zagreb Odlična cena

Okružen zelenilom i povezan sa hotelom Grand Hotel Sava 4*. Gostima hotela su na raspolaganju svi sadržaji kompleksa hotela Sava. Gostima je na raspolaganju vrhunski hotelski restoran Kristal sa 280 mesta, show cooking buffetom slovenske i internacionalne kuhinje i self service bifeom. Tu je i À la carte restoran Kaiser sa velikim izborom jela, uz fina vrhunska vina. Cappuccino i Lobby bar sa bogatom ponudom slatkiša iz naše poslastičarnice, koktela, kafa i vrhunskih čajeva.

Vidi ponudu
Home
Promo ponude
Kontakt