Početna Blog Egipat

El Gouna – Mala Venecija na Crvenom moru

Zamislite sebe na predivnoj obali Crvenog mora, okruženi kristalno čistim vodama i luksuznim odmaralištima. To je upravo ono što vam pruža El Gouna – rajski grad u Egiptu koji će vas oduševiti svojom lepotom i opuštajućom atmosferom.

El Gouna je jedinstveno turističko odmaralište koje je postalo jedna od najomiljenijih destinacija za odmor i zabavu. Sa svojim prekrasnim plažama, raskošnim marinama i spektakularnim pogledom na planine. Ovo mesto je raj za ljubitelje sunca, vode i avanture.

Osim neverovatnih plaža, El Gouna nudi i raznolike mogućnosti za aktivnosti na otvorenom, poput istraživanja podvodnog sveta ili uživanja u vodenim sportovima.
Neki od naših predloga svakako su:

  • Ronjenje
  • Snorking
  • Jedrenje
  • Skijanje na vodi

Spoj tradicionalne arhitekture i očaravajućeg luksuza

Grad je takodje poznat po svojoj arhitekturi inspirisanoj tradicionalnim egipatskim stilom, sa šarenim kućama i kanalima koji vode do mora, zbog čega ga i popularno nazivaju mala Venecija ili Venecija na Crvenom moru.
Šetnja njegovim slikovitim ulicama pružiće vam osećaj kao da se nalazite u autentičnom egipatskom selu ali sa dozom neverovatnog komfora i luksuza.
El Gouna je takođe poznata po bogatom noćnom životu. Restorani, barovi i klubovi okupljaju posetioce iz celog sveta koji žele da se prepuste uživanju u ukusnoj hrani, egzotičnim pićima i neverovatnom provodu.

Ukratko, El Guona je raj na zemlji za sve koji traže idealno mesto za odmor i relaksaciju. Ne propustite priliku da istražite ovu oazu lepote, avanture i zabave.

Dođite i doživite magiju El Goune!

 

Ponuda hotela u El Gouni:

Home
Promo ponude
Kontakt