Sivota

Image

SIVOTA DIAMOND SPA RESORT 5* - Sivota

LOKACIJA: Sivota Diamond Spa Resort se nalazi u Sivoti, 300 m iznad jedne od najlepših plaža Sivote, ... detaljnije

Image

SIVOTA 4* - Sivota

LOKACIJA:Na 800 metara plaže i na 200 metara od luke Sivota . SADRŽAJ: recepciju, restoran,  otvoreni bazen, ... detaljnije

Image

PLATARIA SEASIDE RESORT 3*-Sivota

Hotel se nalazi na privatnoj peščanoj plaži , okružen zelenilom. Nalazi se na 3 km ... detaljnije

Image

MEGA AMMOS 3* - Sivota

MEGA AMMOS 3* / SIVOTA LOKACIJA: Mega Ammos Hotel je mali porodični mali hotel koji se ... detaljnije

Image

FILAKAS 3* - Sivota

FILAKAS 3* / SIVOTA LOKACIJA: Filakas Hotel se nalazi na idealnoj lokaciji, pored luke u mestu ... detaljnije

Sivota, gradić na Jonskom moru . Luka sa kamenom rivom, jahte i brodice usidrene u luci, uvale sa peščanim i kamenim plažama svuda unaokolo i grupa ostrva sa svojim posebnim plažama čine Sivotu idealnim mestom za odmor.

SIVOTA  - gradić na Jonskom moru . Nalazi se 20 km severno od Parge i 30 km južno od Igumenice, preko puta Krfa a do nje se stiže veoma brzo od grčke granice zahvaljujući novom autoputu (oko 3 sata putovanja). Luka sa kamenom rivom, jahte i brodice usidrene u luci, uvale sa peščanim i kamenim plažama svuda unaokolo i grupa ostrva sa svojim posebnim plažama čine Sivotu idealnim mestom za odmor. Plaže do kojih možete doći pešice su Zeri, Zavia i Mega Ammos a brodom možete doći i do najpoznatije Piscina kao i Diapori. Možete rentirati i brodiće a cene se kreću od 30 eur za pola dana u vansezoni pa naviše u zavisnosti od perioda sezone i dužine zakupa. Supermarketi su dobro snabdeveni, tu su i suvenirnice, butici, taverne, kafei i nikako ne propustite priliku da nabavite domaće maslinovo ulje. Sivota je povezana s Igumenicom lokalnim autobuskim linijama sa polascima tri puta dnevno, od jutra do ranog popodneva.

Sivota