Početna Blog Turska

Vodimo 1000 dece GRATIS u Tursku

Ove sezone smo za vas pripremili, zajedno sa našim partnerima, 1000 besplatnih avio karata i smeštaja za decu u Antalijskoj regiji u Turskoj! U našoj ponudi se i ove godine nalazi veliki broj hotela u Antaliji, Alanji, Beleku, Sideu i Beleku koji nude različite sadržaje za decu (aqua parkove, animacije za decu, igraonice...).

Letovališta u Antalijskoj regiji važe za popularnija za odmor sa decom, jer u hotelu imate na raspolaganju hotelsku plažu, bazene i druge animacije za decu.

U nastavku pogledajte hotele u Turskoj, u Antalijskoj regiji, koje smo izdvojili specijalno za vas, a nude GRATIS smeštaj za dvoje dece.

Tu smo za sva vaša pitanja u vezi ove specijalne akcije, kao i rezervacije letovanja sa decom u jednom od hotela u Antalijskoj regiji. Možete nas pozvati na broj 011/ 777 70 70 i 021/383 33 20, ili nas posetiti u poslovnicama u Beo shopping centru u Beogradu i TC Promenada u Novom Sadu.

Ukoliko želite da iskoristite ovu specijalnu akciju i sa decom posetite Hurgadu, pogledajte OVDE  za kojih 10 hotela smo vam pripremili 1000 besplatnih karata i smeštaja za decu!

Pogledajte ponudu hotela:

Pogledajte ponudu hotela: