Početna Blog Turska

Gratis smeštaj za dvoje dece u Turskoj

Porodični odmori su uvek bili nešto nezaboravno i neponovljivo. Odmor sa decom predstavlja svaki momenat koji porodica provede zajedno. Uživanje u zajedničkim momentima i druženju na moru su nešto sto deca pamte do kraja života. Zato je idealna destinacija za vas ovog leta je Antalijska regija.

Rizorti u Antalijskoj regiji nude i druge sadržaje u kojima roditelji sa decom mogu maksimalno da se opuste i da uživaju. Svaki od njih ima vodene sadržaje, aqua parkove, celodnevne animacije i dečije klubove.

Dvoje dece – gratis smeštaj za vaše mališane

Ako želite da letujete u hotelu koji nudi pruža ovakvu uslugu i sadržaje, i da pritom dobijete GRATIS smeštaj za svoje dete – za vas je Turska pravi izbor. Na dnu stranice pogledajte ponudu hotela koji nude gratis smeštaj za dvoje dece.

Za sva dodatna pitanja u vezi hotelskog smeštaja u Antalijskoj regiji, avio karata i rezervacije aranžmana, slobodno nam pišite na broj 011/7777 070, 011 4390 300, 021 383 33 20 ili nas posetite u poslovnici u Beo shopping centru, YUBC ili u TC Promenada u Novom Sadu.

Pogledajte ponudu hotela:

Pogledajte ponudu hotela:

Home
Promo ponude
Kontakt