Početna Blog Turska

Gratis smeštaj za dvoje dece u Turskoj

Porodični odmori su uvek bili nešto nezaboravno i neponovljivo. Odmor sa decom predstavlja svaki momenat koji porodica provede zajedno. Uživanje u zajedničkim momentima i druženju na moru su nešto sto deca pamte do kraja života. Zato je idealna destinacija za vas ovog leta je Antalijska regija.

Rizorti u Antalijskoj regiji nude i druge sadržaje u kojima roditelji sa decom mogu maksimalno da se opuste i da uživaju. Svaki od njih ima vodene sadržaje, aqua parkove, celodnevne animacije i dečije klubove.

Dvoje dece – gratis smeštaj za vaše mališane

Ako želite da letujete u hotelu koji nudi pruža ovakvu uslugu i sadržaje, i da pritom dobijete GRATIS smeštaj za svoje dete – za vas je Turska pravi izbor.

Koji hoteli u Antalijskoj regiji nude ovakvu pogodnost?

U ponudi se nalaze hoteli za apsolutno uživanje. Baš takav hotel, okružen zelenilom i u hladovini, svakako je Sherwood Greendwood hotel. Sa sadržajima i smeštajem prilagođenim porodici, može biti idealno mesto za vaš porodični odmor.

Ukoliko želite hotel prepun vodenih sadržaja, sa aqua parkom i toboganima, gde ćete zajedno sa vašim mališanima zajdeno moći u avanturu, odlična preporuka je Hotel Limak Limra u Kirišu, regiji Kemera. Poznati lanac Limak hotela je svoju politiku poslovanja usmerio na hotele za porodice sa decom. Limak Lara hotel, nalazi se na Lari u Antaliji, na samo 15 km od aerodroma, u japanskom stilu i odličan je izbor za porodicu. Svi sadržaju su prilagođeni potpunom uživanju, sa dobrom uslugom po kome je ovaj lanac hotela poznat.

U Beleku iz istog lanca za preporuku je Hotel Limak Atlantis kao veći rizort, sa odličnom animacijom, ili pak Limak Arcadia za one koji vole da im sve bude na dohvat ruke. A ukoliko sa porodicom želite u Alanju, idealan izbor za vas je Asia Beach hotel. Hotel se nalazi u delu Obagol, ima svoju privatnu plažu i sadržaje koji odgovaraju interesovanjima cele porodice.

Za sva dodatna pitanja u vezi hotelskog smeštaja u Antalijskoj regiji, avio karata i rezervacije aranžmana, slobodno nam pišite na broj 011/7777 070, 011 4390 300, 021 383 33 20 ili nas posetite u poslovnici u Beo shopping centru, YUBC ili u TC Promenada u Novom Sadu.

Pogledajte ponudu hotela: