Početna Blog Turska

Hoteli sa aqua parkom u Antalijskoj regiji

Ukoliko na svom odmoru želite da spojite uživanje i avanturu sa dobrom zabavom, vaš izbor bi trebalo da bude neki od hotela koji su svoje sadržaje prilagodili upravo tome. Antalijska regija ima u ponudi preko 3000 hotela različitih sadržaja i tipova. Tursko gostoprimstvo je oduvek bilo simbol ne samo Turske, već i ove mediteranske regije.

Luksuzni i oni manje luksuzni hoteli, dostupni su turistima gotovo cele godine, zbog povoljne klime. Zato, vi birate termin kada ćete posetiti Tursku i njenu čuvenu Antalijsku regiju.

Aqua park – zabava za celu porodicu

Ukoliko želte da tokom čitavog boravka uživate u vodenim čarolijama, pored divnog mora na kom možete da se opustite, tu su i aqua parkovi.

Limak Limra hotel u Kemeru je jedan od hotela idealnih i za porodični odmor, kao i za zabavu. Hotel koji je svoje sadržaje prilagodio i najmlađim gostima, kao i onim starijim. Hotel ima svoj aqua park, sa dodatnim različitim vodenim sadržajima.

Jedna od glavnih destinacija za vašu letnju avanturu ovog leta može biti i jedan od najvećih aqua parkova u Turskoj. Hotel The Land Of Legends je luksuzni hotel sa velikim brojem vodenih slajdera, veštačkog mora sa plažom, predstavom sa delfinima, zabavnim parkom i mnogobrojnim različitim animacijama.

Još jedan od odličnih izbora u Beleku za sve one koji vole vodene avanture je i Hotel Granada Luxury Belek. Hotel je odlično uređen, komforan i pruža sve uslove za odmor, kao i za uživanje u celodnevnoj avanturi u aqua parku.

Koji god od hotela da odaberete, vama i vašoj porodici je provod zagarantovan! A ukoliko imate dodatnih pitanja u vezi Eurojet ponude hotela sa aqua parkom, slobodno nas pozovite na 011/7777 070 ili nas posetite u našoj poslovnici u Beo shopping centru. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja!

Ponuda odličnih hotela sa aqua parkom u Antalijskoj regiji

Home
Promo ponude
Kontakt