Početna Blog Turska

Hoteli za mlade u Antaliji

Svako od nas ima svoju definiciju odmora. Za neke je to avantura, neko voli da se izležava na plaži, neko voli da ga razmaze uslugom u hotelu, neko voli dobru hranu, neko voli da ispija koktele na plaži ispod belog baldahina, a nekome smeštaj nije ni bitan ako u okolini može da vidi mnogo toga.

Hoteli za mlade u Antaliji

Zato je Antalijska regija odličan izbor, jer nudi za svakoga po nešto. Ukoliko volite da uživate, ali da iskoristite priliku i upoznate se sa okolinom mesta u kom ste smešteni, pa i ako ste zainteresovani za noćni život, Antalijska regija je pun pogodak.

Kemer se posebno ističe hotelima koji nude dobru uslugu, kao i uživanje, ali i razne sadržaje van hotela. Baš takav je Hotel Fame Residence Kemer and Spa. Hotel je smešten u samom centru, u blizini svih lokalnih atrakcija, kao i idealno mesto odakle možete krenuti u istraživanje antičkih gradova Phaselis, Demre Myra ili pak Olimposa.

Koji su najpopularniji hoteli za mlade u Antaliji?

Čuveni konceptualni hotel, poznat po konceptu kako za parove, tako i za letovanje u društvu najboljih prijatelja, nalazi se u Beleku. Hotel Adam and Eve je svoj koncept i uslugu podredio za odličnu zabavu gostiju koju hotel organizuje za goste. Konceptualni restorani za parove, specifičan enterijer soba i odlična usluga, čine ovaj hotel odličnim izborom za parove i pojedince.

U Beleku, na jednoj od lepših plaža nalazi se Tui Blue Sherwood hotel, isključivo prilagođen sadržajima, kao i svojim konceptom za mlade, ili one koji se tako osećaju. Hotel ne prima decu, tako da ovde možete u potpunosti uživati u miru, ili pak u različitim SPA momentima gde ćete opustiti sva svoja čula i odmoriti telo. Hotel je poznat po dobroj usluzi i kvalitetnom smeštaju.

Na istočnoj strani regije, ka čuvenoj Kleopatrinoj plaži, i Crvenoj kuli, nalazi se Alanja. Mesto poznato po zabavi i zove se još “Ibiza” u Turskoj. Stalno živa i prepuna turista, mesto je koje je živo 24h. Upravo u centru svih tih dešavanja, jeste Hotel Cook’s Club. Nalazi se na svojoj plaži, čuvenoj i jednoj od najlepših plaža, Kleopatrinoj plaži. Usluga je odlična i koncept je prilagođen za uživanje svih onih koji se osećaju mlado i vole odmor za mlade.

Koji god od nabrojanih hotela odlučite da posetite, verujemo da će tursko gostoprimstvo i dobra usluga biti dovoljan razlog da se tamo opet vratite.

Za sva dodatna pitanja i rezervacije hotela za mlade u Antalijskoj regiji, možete nas pozvati na broj 011/7777 070 ili nas posetite u našoj poslovnici u Beo shopping centru.

Ponuda hotela za mlade u Antalijskoj regiji

Home
Promo ponude
Kontakt