Početna Blog

Lara

Lara je biser Antalije, čuvena peščana plaža na kojoj je sve podređeno luksuzu i uživanju. 

Lara

Lara – sitan pesak i luksuzan odmor

Lara je biser Antalije, čuvena peščana plaža na kojoj je sve podređeno luksuzu i uživanju. 

Lara na starom luvijskom jeziku znači „pesak“. Ne čudi se odakle onda i ova plaža ima baš to ime. Mesto gde se kao biseri, jedan za drugim nižu luksuzni hoteli. Ovde je sve podređeno turistima i uživanju. Hoteli sa all inclusive uslugom, toplo more i izuzetna klima, čine ovu regiju idealnom za one koji žele da imaju potpuni odmor. 

Turska je odličan izbor za sve one koji vole da provode vreme na jednoj lepoj plaži u sklopu hotela. Međutim, i za ljubitelje aktivnog odmora, ima mnoštvo sadržaja. 

Prelepo more, visokog saliniteta je specifično za ovaj deo Sredozemnog mora. Sama Antalija se nalazi južnije, bez mnogo pritoka slatkih voda. U zalivu Antalije nema mnogo uvala, obala nije razuđena, sto je jedan od razloga dugih peščanih plaža koje krase ovu regiju. 

Svaki hotel ima svoj deo plaže, i mnoge od njih su dobile plavu zastavicu kao potvrdu kvaliteta. Ovi hoteli se odlikuju ne samo odličnom pozicijom, velikim prostorom, izuzetnim asortimanom kako hrane, tako i usluga i sadržaja, već su izuzetno interesantni porodicama sa decom.

Izuzetno je dobro pozicionirana. Nalazi se na samo 10km od međunarodnog aerodroma u Antaliji. Transfer traje jako kratko, te gosti vrlo brzo stižu u svoj odabrani hotel i odmor može da počne. 

Glavna ulica, osim hotela ima i mnoštvo različitih dućana i raznoraznih prodavnica. Svakako se možete okušati i u cenkanju sa lokalnim trgovcima, koje će vam gostoprimstvo pokazati jednom šoljicom turskog čaja. Ukoliko želite da osetite duh istoka, kafići  imaju i  raznovrsnu ponudu nargila i drugih turskih đakonija. 

Lara se nalazi na oko 20km od centra Antalije prestonice turizma Antalijske regije. Sa Lare možete da vidite grad Antaliju, i upoznate njen stari grad Kaleiči, koji datira jos iz 2 veka nove ere, koji su gradili i razarali različiti narodi, i koji i danas priča svoju mističnu priču. 

Lara i sadržaji koje pruža su dovoljan razčlog da vas odmor provedete ovde i sami se uverite zašto je ova regija tako posebna po mnogo čemu .

Home
Promo ponude
Kontakt