Početna Blog Turska

Medeni mesec u Turskoj

Svaka priča ima svoju dimenziju. Svaka ljubavna priča predstavlja jedan poseban univerzum. Zato je i svaki medeni mesec, jedna posebna priča i doživljaj koji se pamti do kraja života.

Medeni mesec u Turskoj

Upravo sa tom pažnjom pristupamo organizaciji vašeg medenog meseca i za vas biramo najpogodnije hotele, gde će vam baš sve biti po meri vaše ljubavne priče.

Po čemu se ističu hoteli za medeni mesec u Turskoj?

Prilikom odabira hotela za ovu slatku priliku, u regiji rivijere Antalije su se pobrinuli da svojom uslugom i kvalitetom, doprinesu posebnim doživljajima.

Jedan od hotela za preporuku za medeni mesec je specifični konceptualni Hotel Adam and Eve. Hotel priča svoju priču i sadržaje je prilagodio parovima. Tamo možete da doživite avanturu večerajući u potpunom mraku restorana koji je predviđen za uživanje u svim čulima. Hotel ima posebno dizajnirane sobe za parove i poseban “honeymoon “ koncept. Specifičnost ovog hotela je što svaki gost dobija svog ličnog anđela koji im je lični asistent tokom čitavog boravka.

Ukoliko pak se odlučite da odmor provedete u Lari, u samom centru ovog prelepog grada, i jednog od najlepših na mediteranu, odličan izbor je Hotel Ramada Plaza Antalya. Hotel se nalazi nedaleko od starog grada, srca Antalije. Osim luksuza i odlične usluge koju hotel nudi, sa svim sadržajima koji su prilagođeni za odličan odmor, ali i za upoznavanje okoline. Hotel pruža posebne usluge za one koji odluče da putovanje za medeni mesec provedu ovde. Blizina šetališta, shopping centra, brojnih kafića, restorana i prelepe marine, više su nego dobar razlog da ovde provedete odmor.

Sherwood Exclusive Lara je još jedan odličan izbor za vaš medeni mesec. Dopustite sebi da se u ugođajima koje će vam ovde pripremiti osetite posebno, i uživajte u vašem medenom odmoru. Osim toga, blizina Antalije i dostupnih kulturno istorijskih lokaliteta, samo su još jedan od razloga da uživate upravo ovde.

Ukoliko želite da iskusite dah luksuza, odličnu uslugu u hotelu i učinite vaš medeni mesec posebnim – Calista Luxury hotel je, takođe, odličan izbor. Tamo se možete prepustiti fantastičnim ukusima, odličnom SPA i Wellness centru.

Provedite medeni mesec na najlepši način u jednom od hotela iz naše ponude! Za sva dodatna pitanja u vezi hotela, ponude i rezervacije aranžmana, možete nas pozvati na broj: 011/7777 070  ili nas posetite u poslovnici u Beo shopping centru.

Hotel Sherwood Exclusive Lara

Ponuda hotela za medeni mesec u Turskoj

Home
Promo ponude
Kontakt