Početna Blog Wellness & Spa

Wellness & Spa

Brojne definicije postoje o Wellness-u, a suština je jedna. Predstvalja izbalansiranost psihičkog i fizičkog zdravlja, koje utiče pozitivno na opšte stanje duha i svesti.

Wellness & Spa

Wellness & Spa – odmor za sva čula

Spa je skraćenica za ”sanus per aquam”, što u prevodu sa latinskog predstavlja “zdravlje iz vode”. To znači da u svakom Spa centru primarni sadržaj se bazira na vodi, koja može biti termalna, lekovita… U Wellness & Spa možete uživati u nekom od odlično opremljenim i modernim hotelima širom Evrope

Nastojimo da podržavamo vašu odluku da pristupite zdravom načinu života i bar na kratko se udaljite od svakodnevnice posetom Wellnes i Spa centra. Odlučite se za zdrav način života i pročitajte zašto biste trebali da u nedeljnu rutinu uvedete wellness i spa.

1. Za zdravlje i opuštanje: Wellness & Spa centri nude još i saune koje imaju povoljno dejstvo na naš organizam.

2. Za lepotu: Istraživanja pokazuju da spa centri utiču na lepotu. Masaže i saune čine kožu elastičnijom i mlađom, a samo opuštanje već ima pozitivan efekat na celo telo.

3. Za gubitak kilograma: Spa centri su takođe jako dobri i efikasni u borbi sa viškom kilograma. Masaže i saune smanjuju obim na kritičnim delovima tela, kao i nivo šećera, transmasti i holesterola u krvi, pa samim tim ubzavaju metabolizam.

4. Protiv stresa: Izabrali masažu, saunu ili potpuni spa ugođaj, uticaće na umanjenje stresa i opuštanje tela i duha. Neretko su tretmani sastavni deo u lečenju brojnih mentalnih oboljenja, kao što su ankcioznost, depresija i druge bolesti.

5. I, konačno, vreme koje izdvojimo za sebe je najvažnije, a spa centri omogućavaju da se posvetite sebi i zaboravite na sve probleme.

Ponuda smeštaja – Wellness & Spa

Home
Promo ponude
Kontakt