Filteri

Filteri

Apartmani Exit Odlična cena
  • Od Centra: 200 m

Exit Apartmani su idealno locirani i nalaze se na oko 200 m od skijaškog centra na Kopaoniku. Kompleks predstavlja centar zabavnog života sa velikim brojem restorana, kafića, diskoteka u okviru koga se nalaze i brojni sadržaji: prodavnice, pošta, apoteka, knjižara, poslastičarnica i suvenirnica.

Vidi ponudu
JAT apartmani Odlična cena
  • Od Centra: 200 m

JAT apartmani se nalaze u centru skijališta, u blizini svih glavnih sadržaja Kopaonika, kao i u neposrednoj blizini ski staza i liftova. Restoran Boing je jedno od glavnih obeležja Jatovih apartmana. Poznat po vrlo ukusnim tradicionalnim jelima sa pristupačnim cenama.

Vidi ponudu
Hotel Club A Odlična cena
  • Od Centra: 200 m

Hotel Club A se nalazi u samo centru Kopaonika, u blizini apartmana Konaci. Poznat je hotel sa tradicijom dugom tri decenije i jedan je od popularnijih hotela na planini. Zbog svoje centralne lokacije i svog dugogodisnjeg iskustva, hotel se može pohvaliti stalnim gostima i porodičnom atmosferom.

Vidi ponudu
Grand Hotel Tornik Odlična cena

Grand Hotel Tornik, luksuzni hotel sa 5 zvezdica na Zlatiboru, je pravi izbor za one koji žele da dožive ovu destinaciju na potpuno nov način. Na nadmorskoj visini od 1.010 m, gde se susreću planinske i morske struje, zakoračite u hotel koji je spreman da ostvari vaše snove.

Vidi ponudu
Hotel Ramonda Preporuka!

U srcu misteriozne planine Rtanj, koja vekovima intrigira, fascinira i isceljuje, nalazi se hotel Ramonda. Kao i autohtoni cvet sa ove planine, čije ime nosi, skladno je uklopljen u prirodni ambijent i inspirisan okruženjem

Vidi ponudu
    1 2
Home
Promo ponude
Kontakt