Filteri

Tip smeštaja

Udaljenost od plaže

Udaljenost od centra

Udaljenost od aerodroma

Opremljenost

Tip sobe

Pogled

Tip gostiju

Tip plaže

Tip usluge

Aktivnosti

Filteri

Tip smeštaja

Broj zvezdica

Udaljenost od plaže

Udaljenost od centra

Udaljenost od aerodroma

Opremljenost hotela

Opremljenost sobe

Tip sobe

Pogled

Tip gostiju

Tip plaže

Tip usluge

Aktivnosti

Tip odmora

Ponuda smeštaja

Hotel Alexandra Golden Boutique Odličan kvalitet

Mali luksuzni hotelski kompleks Alexandra Golden Boutique je smešten na obali plaže poznate kao Golden Beach odnosno hrisi Amudia. Sastoji se od manjih zgrada koje su raspoređene na dva mesta koja su spojena mostom pa tako sama lokacija, dizajn i okolina, u kombinaciji sa moderno opremljenim enterijerom pružaju ekskluzivan odmor na jednoj od najlepših plaža Tasosa. Preporučuje se za parove željne romantičnog odmora i porodicama sa većom decom (+18) ili prijateljima jer je hotel namenjen baš njima. 

Vidi ponudu
Hotel Blue Dream Palace Preporuka!

Hotel se nalazi u mestu Tripiti, na prelepoj peščanoj plaži. Udaljen je 3 km od Limenarije a od Limenasa je udaljen 40 km. Hotel je pogodan za porodice sa malom decom jer je okružen bujnim zelenilom i  ima bogat sadržaj za decu ali i za goste željne mirnog odmora. Ležaljke i suncobrani na plaži kao i pored bazena su uračunati u cenu usluge ovog hotela.

Vidi ponudu
Zoe Hotel Odlična cena

Hotel je smešten iznad prelepog zaliva, na brdu, u oblasti Tripiti na ostrvu Tasos. Od luke Limenas udaljen je 40 km, a od mesta Limenarija 3 km. U potpunosti je renoviran 2019. godine i sastoji se od 12 objekata. Plaža je peščana, nalazi se na 200m udaljenosti, preko puta hotela i do nje se može doći podzemnim prolazom.

Vidi ponudu
Hotel Alexandra Beach & Spa Preporuka!

Hotel se nalazi na ostrvu Tasos, između mesta Pefkari i Potos. Od luke Limenas udaljen je 43km, a od mesta Teologos 11km. Delimično je renoviran 2018. godine i sastoji se od bungalova i glavne zgrade. Hotel je idealan za smeštaj porodica ili prijatelja, kao i parova

Vidi ponudu
Hotel Thassos Grand Resort Preporuka!

Ovaj hotelski kompleks je smešten u oblasti Agios Joanis na samoj obali, nedaleko od Aliki plaže sa jedne strane i arheolođkog nalazišta sa druge strane. Od glavnog grada Limenasa je udaljen 19 km. Plaža na kojoj je smešten hotel je peščano-šljunkovita, ležaljke i suncobrani su uralunati u cenu aranžmana, kao i peškiri za plažu.

Vidi ponudu