Kategorije
Krit
Krit

Krit

Krit je ostrvo nesvakidašnje lepote, prelepih rajskih plaža i bogate kulturno istorijske prošlosti. Ovo jedinstveno ostrvo privlači pažnju posetilaca širom sveta, upravo zbog svoje posebnosti, zbog čega se mnogi vraćaju više puta na ovo najveće grčko ostrvo,

Retimno
Krit

Retimno

Retimno je glavni grad i centar istoimene regije Retimno, udaljen oko 80 km od Herakliona, glavnog grada na ostrvu Krit. Kosmolitsko letovalište na obali mora očarava svojom energijom i atmosferom, gostoljubivošću i kvalitetom ponude.

Hanja
Krit

Hanja

Najživopisnija regija Krita- Hanja, zauzima istočni deo ostrva, dok je istoimeni glavni grad, smešten u podnožju Belih planina.Hanja je jako slikovita i šarenolika, vredna svake posete, a drugi je najveći grad na ostrvu i centar oblasti Hanje i deli se na stari i moderni deo.

Heraklion
Krit

Heraklion

Heraklion ili Kandia, kako je je nazivan u srednjem veku, zauzima gotovo centralnu poziciju na ostrvu. Glavni je grad ostrva, administrativni, kulturni i lučki centar, pa i trgovinski još iz perioda Vizantije. Danas je vrlo moderan, uređen, četvrti po veličini u Grčkoj, ali ima i stari deo grada koji odiše duhom starih vremena.

Home
Promo ponude
Kontakt